AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Güncel

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni

AK Parti Aydın İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

20.11.2017 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Aydın İl Başkanı olarak atanan Ahmet Ertürk, düzenlenen törenle Ömer Özmen'den görevi devraldı.

Burada konuşma yapan Ertürk, Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olmak için burada olduklarını belirterek Aydın'a güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.

Tek devlet ve tek bayrak adı altında insanların bir araya getirilmesi gerektiğini aktaran Ertürk, "Şimdi önümüzde il ve ilçe başkanlığı seçimlerimiz yapılacaktır. Seçimlerde kesinlikle birbirimizi kırmadan dökmeden, incitmeden ve hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmeden, bu kongreleri yapıp Aydınımızda öncelikle Büyükşehir ardından da ilçe belediyelerindeki hak ettiğimiz başarıları yakalayabilmeliyiz." ifadelerini kullandı.

2018 Mart ayında il kongresini yapmayı düşündüklerini belirten Ertürk, şunları kaydetti:

"Kollarımızı açacağız, daha önce başka siyasi partilere oy vermiş arkadaşlarımızı partimize davet edeceğiz. Bu geniş yelpaze içerisinde bu ulu çınarın altında herkese yer var. Sadece Adalet ve Kalkınma Partisi'ne üye olmuş insanlarımızın değil başka partilere oy vermiş insanlarımızın da burada yeri var. İnşallah böylece şehirlerimize güzel hizmetler yapmanın ve onurlu hizmetlerle insanlarımızı taçlandırmanın haklı gururunu hep beraber yaşayacağız."

Özmen de Ertürk'e görevi devretmenin gururunu yaşadığını belirterek Türkiye'nin ve Aydın'ın başarıya ulaşması için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Özmen'e plaket takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement