AK Parti Balıkesir Milletvekili Poyrazlı, 'Evet'i Anlatıyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Balıkesir Milletvekili Poyrazlı, 'Evet'i Anlatıyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Poyrazlı, \'Evet\'i Anlatıyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Avukat Mahmut Poyrazlı, karış karış gezerek merkez her ilçe ve mahallede, ‘evet’i anlatıyor.

22.03.2017 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir Milletvekili Avukat Mahmut Poyrazlı, karış karış gezerek merkez her ilçe ve mahallede, 'evet'i anlatıyor. Poyrazlı Havran merkez ve kırsal mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasında evet oyu vermeleri için destek istedi.

Beraberinde Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Önder, AK Parti Belediye Meclis üyesi Turgay Kılıç ve çok sayıda partili ile buluşan Poyrazlı, esnaf ve vatandaş ve sivil toplu örgütü temsilcilerini ziyaret etti.

16 Nisan'ın ardından gençlerinde seçimlerde vekil olarak seçilebileceğini anlatan Poyrazlı, "çok sayıda liderlerin hayali olan bu sistemi Ak Parti millete götürüyor' diyerek destek istedi.

Gittiği her yerde vatandaşa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülkemize kazandıracaklarını anlatan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, halk oylamasında vatandaşlardan Güçlü Türkiye için evet oyu vermelerini istedi.

Poyrazlı, Anadolu Lisesi'nin bahçesinde yakılan Nevruz ateşinden atlayarak, bugünün ülkemize huzur ve bereket getirmesi dileğinde bulunduktan sonra örste demir dövdü. Buradan Temaşalık Mahallesi'nde Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi minibüsçü esnafıyla bir araya geldi. Tepeoba ve Çamdibi mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 'Evet 'için söz aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Balıkesir Milletvekili Poyrazlı, 'Evet'i Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement