AK Parti Bayburt İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Bayburt İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından 2018 yılının ilk İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

07.01.2018 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından 2018 yılının ilk İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Türkiye'nin AK Parti iktidarlarıyla birlikte gelişip güçlendiğini, bu gücün Türk milleti açısından olduğu kadar dünyada Türkiye'den umudu olan insanlar için de çok önemli olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarlarıyla Bayburt'ta da tarihi bir dönüşüm yaşandığını dile getiren Kavcıoğlu, bunun görmezlikten gelinmesi durumunda hem AK Parti'ye hem de Bayburt'a yazık edileceğini kaydetti.

Kavcıoğlu, devletin ve milletin parasıyla yapılan yatırımları AK Parti yöneticileri başta olmak üzere herkesin sahiplenmesi gerektiğine vurgu yaptığı konuşmasında, şunları kaydetti:

"Yaptığımız işler eğer hala eleştiri alıyorsa ve biz de gittiğimizde bazı işlerin hala doğru düzgün yapılmadığını gördüğümüzde bu milletin, bu devletin parasıyla yapılan işler ki bunun vebali hepimizde. Bu vebale ortak olmamak için herkes bu hizmetleri sahiplenecek, herkes bu hizmetlerin takipçisi olacak. Türkiye bunun acısını özellikle 20 - 25 sene önce yapılan bütün kamu binaları yenileyerek ödüyor. Hepsini kimse sahiplenmemiş, çalmışlar, çırpmışlar, eksik yapmışlar. Biz de aynı şeyleri yaparsak veya aynı şeylerin yapılmasına müsaade edersek, kontrol ettirmezsek 20 -25 yıl sonra da bizim için aynı şeyleri konuşurlar."

İl Başkanı Fatih Yumak da AK Parti olarak 2017 yılının son aylarında Bayburt'ta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraberinde birçok bakanı ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ziyaretinde Bayburt için çok önemli müjdelerinin olduğunu anımsatan Yumak, "Özellikle Bayburt- Gümüşhane Havalimanı ihalesine çıkıldığını ve 2019 Kasım seçimlerine inşallah o havalimanına inecek uçakla geleceğini Cumhurbaşkanımızın net bir şekilde ifade etmesi Bayburt için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Yine Cumhurbaşkanımız o ziyarette 4 bin kişi kapasiteli bir spor salonunun da müjdesini verdi." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Kadın Kolları Başkanı Dilek Ünver Atamer, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sevimli, AK Parti Demirözü İlçe Başkanı Arslan Gürer, Aydıntepe İlçe Başkanı Ahmet Arslan ile parti yöneticileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Bayburt İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement