AK Parti Belde Belediye Başkanı, BDP'ye Geçti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Belde Belediye Başkanı, BDP'ye Geçti

Muş'un Bulanık ilçesi Uzgörür Belde Belediye Başkanı Kerem Gündoğdu ile bazı belediye meclis üyeleri, AK Parti'den BDP'ye geçti.

03.06.2011 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Bulanık ilçesi Uzgörür Belde Belediye Başkanı Kerem Gündoğdu ile bazı belediye meclis üyeleri, AK Parti'den BDP'ye geçti.

BDP Bulanık İlçe Başkanı Rahmi Çelik, parti binasında düzenledikleri törende yaptığı konuşmada, partilerine geçen başkan ve meclis üyelerine teşekkür ederek, özgürlük mücadelesi temelinde hep Kürtler'in hakkını savunduklarını ileri sürerek, "Buna rağmen yüzyıllardır Kürt halkı üzerinde imha ve politikası yürütülmektedir. 12 Haziran seçimleri Kürtler için önemli bir seçimdir. Kürtler'in verdiği mücadelelerde ulusal birlik esas olmalıdır" dedi.

Uzgörür Belde Belediye Başkanı Kerem Gündoğdu da halk istediği için AK Parti'den ayrıldığını belirterek, bundan sonra BDP çatısı altında siyaset yapacağını söyledi.

Konuşmaların ardından, AK Parti'den geçen Uzgörür Belde Belediye Başkanı Gündoğdu ve belediye meclis üyeleri Hanifi Sabanaver, Hüseyin Balıkçı, Abdürrahim Artan, Mehmet Çelik, Cemal Koca, Mollakent belde belediye meclis üyesi Elfi Doğan, Saadet Partisi Rüstemgedik belde belediye meclis üyeleri Ahmet Zincir ve Nuhbeg Hamarat'a BDP rozeti takıldı.

- MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Belde Belediye Başkanı, BDP'ye Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement