AK Parti Belediye Başkan Adayı Günşen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Belediye Başkan Adayı Günşen Açıklaması

"Seçim sonuçları kesin açıklandıktan sonra tekrar akademik hayata geri dönceğim"

01.04.2014 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen, "Seçim sonuçları kesin açıklandıktan sonra tekrar akademik hayata geri döneğim" dedi.

Günşen, kentteki bir otelde yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, yoğun bir çalışma sürecinin ardından seçimlerin tamamlandığını söyledi.

Edirne belediye başkanlığına seçilen CHP adayı Recep Gürkan'a çalışmalarında başarılar dileyen Günşen, kendin geleceği için yapılacak çalışmaların takipçisi olacaklarını ifade etti.

Bir gazetecinin "Siyasete 4 ay önce girdiniz. Bundan sonra Ahmet Günşen'in siyasi hayatı ne olacak" sorusunu Günşen, "Vallahi şimdi yarını biliyoruz. Gaybı Allah bilir. Ben bir akademisyenim. Henüz böyle bir talebim olmadı. Seçim sonuçları kesin açıklandıktan sonra tekrar akademik hayata geri döneceğim. Ama zaman neyi gösterir bilmiyorum. Benim hiçbir konuda ihtirasım yoktur. Eğer bana görev görev düşüyorsa ben bu ülkenin bu milletin ve yerelde de Edirne'nin hizmetinde olmayı hep devam edeceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben bu ülkeyi karşılıksız  seven bir insanım. Doğduğum büyüdüğüm bu şehre yerelde de yapacak çok şeyin olduğunu düşünüyorum" cevabını verdi.

-"Sayısal olarak önceki dönemden daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim"

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve de bir gazetecinin, "Sizi sandığa yansıyan sonuç mutlu ediyor mu? Bir bedel ödenecekse, bu bedeli kim ödeyecek" sorusuna, "Sandığa yansıyan sonucun bizi mutlu etmesi için kazanmış olmamız lazım. Kazanamadığımız seçim bizi asla mutlu etmez. Bedelini kim ödeyecek? Bu işin birinci derecede il başkanı olarak sorumlusu ben denizim. Bunun bir hesabı verilecekse bunu benim vermem gerekiyor. Bunu ben vereceğim tabi ki" yanıtını verdi.

Teşkilat mensuplarıyla bir toplantı yapacaklarını anlatan Kahve, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bir durum değerlendirmesi yapacağız. Ama genel bir değerlendirmesini yapabilirim. Daha önce iki ilçe belediyemiz vardı. Şu anda üç ilçe belediyemiz var kesinleşmeyen sonuçlara göre. Dört tane de belde AK Parti belediyelerine teslim ettiler. Yani sayısal olarak önceki dönemden daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Edirne halkı bize Edirne merkez ve diğer ilçelerde muhalefet görevi vermiştir. AK Parti'nin belediye meclislerinde beldeye ve belde insanın lehine olan her şeyde en kuvvetli desteği bizden bulacaktır yöneticiler. Şehre ve şehrin insanına uymayan durumların muhalefetini en şiddetli  şekilde bulacaklardır.

Kahve, CHP'nin yerel seçimlerde oy oranının düştüğünü ve Edirne'nin CHP'nin kalesi olmadığını dile getirdi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Belediye Başkan Adayı Günşen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement