Ak Parti Beylikdüzü Aday Adayları: "Başkan Uzun'un Yanındayız" - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Beylikdüzü Aday Adayları: "Başkan Uzun'un Yanındayız"

Ak Parti Beylikdüzü Aday Adayları: "Başkan Uzun\'un Yanındayız"

AK Parti İstanbul Milletvekili Kıyıklık'ın da katıldığı toplantıdan "Birlik" mesajı çıktı.

20.02.2014 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adaylarına, partisinden yeniden aday gösterilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a tam destek olmalarını istedi.

Beylikdüzü Belediyesi AK Parti aday adayları, parti teşkilatı tarafından yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a tam destek verdi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi VİP Salon'daki toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, AK Parti Belediye Başkan aday adaylarından eski Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, Şükrü Köse, Ömer Meşe, Onur Yalçınkaya, Mehmet Üzer, Mehmet Karaman, Hasan Ayhan Bilgiç, Akay Emin ve Dr. Ahmet Atilla Yılmaz katıldı.
Toplantıda Milletvekili Kıyıklık, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin bir yerel seçimden ziyade, vesayet sistemine hizmet edenler ile büyük Türkiye'yi oluşturmak isteyen kadrolar arasındaki bir seçim olduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi sağlığını bile riske ederek, ülkenin geleceği için büyük bir mücadele verdiğini belirten Kıyıklık, böyle bir seçim ortamında AK Partililik bilincini içine sindirmiş herkesin; gerek Başbakan'a, gerekse onun görevlendirdiği belediye başkan adaylarına destek olması, onur vermesi gerektiğini ifade etti.

"AK Parti Hızlı Bir Tren Gibi…"

Başbakan Erdoğan'ın Beylikdüzü'nde Belediye Başkanı olan Yusuf Uzun'u yeniden aday gösterdiğini dile getiren Kıyıklık, belediye başkan aday adayı olan diğer isimlerin de çok değerli isimler olduğunun altını çizdi. Gerçek partili olmanın, bu günlerde belli olacağına dikkat çeken Kıyıklık, "Şimdi bize düşen, 30 Mart'taki seçimlerde hem Başbakanımıza hem de Beylikdüzü için aday gösterilen Yusuf Uzun'a destek olmaktır. Birlikte AK Parti'nin bayrağını yeniden Beylikdüzü'ne dikmektir. AK Partililik, birlikte kol kola yol yürümektir" diye konuştu. Kıyıklık, "AK Parti'yi bir hızlı tren gibi düşünün, bu tren durakta fazla beklemiyor, inen için binmesi çok zor. Çünkü çok çabuk harekete geçiyor ve hızla hedefine doğru ilerliyor" dedi.

"Vicdanım Çok Rahat"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da konuşmasında Beylikdüzü'nde yapılan hizmetleri anlattı. Birçok hizmet gerçekleştirdiklerini ancak Beylikdüzü'nün geleceğine ipotek koyulacak hiçbir çalışmanın içerisinde olmadıklarını dile getiren Başkan Uzun, bu konuda vicdanının da çok rahat olduğunu ifade etti. Yapılan tüm hizmetleri Beylikdüzü halkıyla birlikte yaptıklarını anlatan Başkan Uzun, herkese teşekkür etti. Hayata geçirilen projelerin birçok muhalif partililerce de takdir gördüğünü dile getiren Uzun, hizmetleri yaparken ilçenin genelinde yaşayan vatandaşların tümüne hitap etmesine gayret gösterdiklerini belirtti. Başkan Uzun, 30 Mart'taki seçimlerin adayların seçimi olmaktan çıktığını, Türkiye'nin geleceği için yapılan seçimler olduğunu, partili olan ve Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmak isteyenlerin seçimi olduğunu kaydetti. Başkan Uzun, Beylikdüzü'nde de yarım kalan projelerin devamı ve yeni projelerin yapılması için hizmet etmek istediklerini, bu yolda aday adayı arkadaşları, partililer ve vatandaşlarla birlikte yola devam etmek istediklerini söyledi.

"Çok Başarılı Projeler Hayata Geçti"

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ise konuşmasında, partisinin Türkiye'ye çok büyük hizmetler yaptığını dile getirdi. Beylikdüzü'nde de çok başarılı projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Demiröz, bu projelerin devamı için yine iktidara gelmek zorunda olduklarını kaydetti. Bu konuda partililer gibi tüm aday adaylarının da, birlik içerisinde Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun ve yapılan seçim çalışmalarına destek olmaları gerektiğini belirten Demiröz, partililik bilincinin bunu gerektirdiğinin altını çizdi.

Toplantıda görüş belirten belediye başkan aday adayları da 30 Mart'ta yapılacak seçimlere yönelik, genel ve yerel konularla ilgili görüşlerini dile getirdi. Aday adayları, seçimlerde partilerinin başarılı olması için kendilerinin de ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Beylikdüzü Aday Adayları: 'Başkan Uzun'un Yanındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement