AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Belli Oldu - Son Dakika
Yaşam

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Belli Oldu

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Belli Oldu

İki aydır vekaleten yürütülen AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığına atama yapıldı.

17.09.2018 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki aydır vekaleten yürütülen AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığına atama yapıldı.

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Onur Şeker, işlerinin yoğunluğunu gerekçesiyle 20 Temmuz günü görevinden istifa etmişti. İstifanın ardından boşalan koltuğun doldurulması için aday adayı olan Volkan Demiröz, Mustafa Yıldırım, Onur Karaman ve Alper Badak geçtiğimiz gün AK Parti Genel Merkezine mülakata çağrılmıştı. Yapılan araştırmalar sonrası AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı görevine Onur Karaman atandı. Onur Kahraman daha önceden 5 yıldır AK Parti Bilecik Gençlik Kollarında çeşitli kademelerde görev yaparken, son olarak Ar-Ge Birim Başkanlığı görevini yürütüyordu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
    20:01 Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Tokat merkezde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı. AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'nde tüm birimlerle teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

  • İşte Tokat'taki 5,6'lık depremin merkez üssünden ilk görüntüler
    20:01 İşte Tokat'taki 5,6'lık depremin merkez üssünden ilk görüntüler

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Tokat ve komşu il Yozgat'ta ufak çaplı yıkıma neden oldu. Büyük paniğe neden olan depremden ilk görüntüler geldi. Görüntülerde bölge halkının büyük korku yaşadığı ve bazı binaların hasar aldığı kameraya yansıdı.

  • Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı
    19:59 Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı

    Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Vural idaresindeki traktör şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, eşi Fatma Vural ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı
    19:59 Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte temizlik çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Nazmi Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, belediye çalışanları, vatandaşlar ve gönüllü gençler, cadde ve sokaklarda çöp topladı. Çalışmaların devam edeceğini belirten Demir, destek verenlere teşekkür ederek, amacın Çukurca'yı daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi.


Advertisement