AK Parti Bolu İl Başkanı Doğanay Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Bolu İl Başkanı Doğanay Açıklaması

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın istifa edeceği ya da görevden alınacağı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

03.10.2017 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın istifa edeceği ya da görevden alınacağı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Doğanay, yaptığı yazılı açıklamada, ilk olarak milletvekillerinin ardından kendisinin ve son olarak da Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili sistematik bir kampanyanın yürütüldüğünü belirterek, bu dedikoduların asıl sebebinin AK Parti'yi Bolu'da yıpratmak olduğunu bildirdi.

Bu dedikoduyu çıkartanların, kendisi de dahil olmak üzere AK Parti'deki seçilmişleri hain Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkilendirdiklerini aktaran Doğanay, yapılan bu dedikoduların en hafif tabiriyle alçaklık olduğunu belirtti.

Doğanay, Bolu'daki AK Parti'li seçilmişlerin FETÖ ile mücadeleye 15 Temmuz tarihinden çok önceleri başladığına işaret ederek, "İhanetin yaşandığı o kara gecede de Bolu AK Parti Teşkilatı tüm seçilmiş kadrolarıyla Bolu halkıyla birlikte alanlara koşmuş, Bolu'da ihanete geçit vermemişlerdir fakat FETÖ ihanet örgütüyle Bolu'da yapılan mücadeleden rahatsız çevreler, operasyonları sulandırmak için bilinçli bir şekilde uzun zamandır Bolu'daki AK Parti'li seçilmişleri karalama kampanyası içine girmişlerdir." ifadelerini kullandı.

Bu ahlaksızlığı yapanların, AK Parti milletvekillerini, kendisini ve son olarak da Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı bu ihanet örgütüyle ilişkilendirerek, görevden almalar olacağı yönünde dedikodular yaydıklarını belirten Doğanay, şunları kaydetti:

"Bizler bunların kimler olduğunu, ne amaçla bu adilik içinde olduklarını da çok iyi bilmekteyiz. Dün, AK Parti'ye küfreden, bu davanın liderine hakaret eden, Gezi'cilerle hareket eden çakallar, size bu kapıdan ekmek yok. Bu çakallara işbirliği içinde olan aymazlara sesleniyorum. Yerelde AK Parti'ye operasyon yaptırmam. Özellikle İstanbul ve Düzce Belediye Başkanlarımızın kendi kararlarıyla istifa etmeleri sonrası Bolu'da yayılan, Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaaddin Yılmaz'ın istifa edeceği ya da görevden alınacağı şeklindeki fısıltı gazetesinden yayılan haberler, kesinlikle yalandır. Partimizi yıpratmak adına uzun bir süredir yapılan bu karalama kampanyalarına Bolu halkı kulak asmasın. Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaaddin Yılmaz görevinin başındadır."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Bolu İl Başkanı Doğanay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement