AK Parti Bolu İl Başkanlığı'ndan "Vefa" Yemeği - Son Dakika
Politika

AK Parti Bolu İl Başkanlığı'ndan "Vefa" Yemeği

AK Parti Bolu İl Başkanlığı\'ndan "Vefa" Yemeği

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Sayın Devlet Bahçeli'nin başına tuğla düşmedi ama 15 Temmuz'da bu ülkenin başına, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne o uçakların bombaları düştü.

26.02.2017 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Sayın Devlet Bahçeli'nin başına tuğla düşmedi ama 15 Temmuz'da bu ülkenin başına, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne o uçakların bombaları düştü. Ondan dolayıdır ki devlet sorumluluğu içerisinde vatanını, milletini, dinini, diyanetini seven kim varsa bu uğurda birleşerek bir ortak payda da buluştu." dedi.

Yıldız, partisinin il başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen "Vefa" yemeğinde yaptığı konuşmada, sistemin kendi içerisinde kurumlaşması ve yürümesi gerektiğini, ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen, hiçbir şekilde dışlamayan, korkutmayan, tehdit etmeyen ve zorlamayan bir iktidar olmakla beraber kendilerinin 15 yıldan bu yana bunları yaptığını söyledi.

FETÖ hain ve alçaklarının 15 Temmuz'da tanklarıyla, toplarıyla, tüfekleriyle ve her bir şeyleriyle beraber halkın vergileriyle beraber alınan silahların namlusunu millete çevirdiklerini ifade eden Yıldız, "Şimdi soruyorlar Sayın Devlet Bahçeli'ye, 'ne oldu, başınıza tuğla mı düştü de siz AK Parti ile beraber çalışıyor' diyorlar. Sayın Devlet Bahçeli'nin başına tuğla düşmedi ama 15 Temmuz'da bu ülkenin başına, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne o uçakların bombaları düştü. Ondan dolayıdır ki devlet sorumluluğu içerisinde vatanını, milletini, dinini, diyanetini seven kim varsa bu uğurda birleşerek bir ortak payda da buluştu. Kimse bunu farklı yöne taşımaya çalışmasın. MHP ile biz ayrı partileriz." şeklinde konuştu.

Halk oylamasında, CHP'nin içerisinden 'evet' oyu kullananların olacağını savunan Yıldız, Bolu'da da, Ankara'da da, Türkiye'nin dört bir yanında CHP'li olanlarla da oturup konuşacaklarını kaydetti.

Programa, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Bolu İl Başkanlığı'ndan 'Vefa' Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement