AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun Açıklaması

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Binali Yıldırım Başbakanlığındaki 65'inci Hükümet'in Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak adımlar atacağına ve azimle çalışacağına inancının tam olduğunu bildirdi.

26.05.2016 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Binali Yıldırım Başbakanlığındaki 65'inci Hükümet'in Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak adımlar atacağına ve azimle çalışacağına inancının tam olduğunu bildirdi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında açıklanan 65'inci Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin ülkeye ve millete hayırlı olsun olmasını diledi.

Yeni Bakanlar Kurulu'nda görev alan tüm bakanları kutlayan Milletvekili Ercoşkun, "Yeni hükümet üyelerinin tamamının vizyon sahibi isimler arasından seçilmiş olması memnuniyet vericidir. Yeni dönemde terörle mücadelenin başarılı bir şekilde ve kararlılıkla sürdürüleceğine inandığını belirten ve yeni hükümetin çalışma programında yeni anayasanın hayata geçişi yönündeki toplumsal beklentinin de karşılanmasının öncelik olacak." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin son 14 yılda ekonomi başta olmak üzere her alanda önemli başarılar elde ettiğini ifade eden Ercoşkun, şunları kaydetti:

"Ancak, yapılacak daha çok şey bulunmaktadır. Bizim, yeni hükümet dönemindeki en önemli önceliğimiz, istikrar ve güven ortamı yanı sıra reform sürecinin başarılı bir şekilde devam etmesidir. Yeni hükümet, güven ortamının sürdürülebilir olmasına ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasına önemli katkı sağlayacaktır. Siyasi hayatı boyunca dev projelere imza atan Binali Yıldırım başbakanlığındaki 65'inci Hükümet'in de Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak adımlar atacağına ve azimle çalışacağına inancımız tamdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement