AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Kaza Yaptı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Kaza Yaptı

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Kaza Yaptı

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'nün aracı kaza yaptı. Milletvekili kazadan yara almadan kurtulurken danışmanı kaza sonucunda yaralandı.

12.04.2014 17:43  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'nün aracı kaza yaptı. Kazada milletvekilinin danışmanı yaralandı.

YAĞMUR KAZAYA SEBEP OLDU

Kaza, öğle saatlerinde TEM Otoyolu Cankurtaran mevkisinde meydana geldi. AK Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Fehmi Küpçü, Ankara'daki çalıştaya katılmak üzere danışmanları şoförü Emre Özdemir ve danışmanı Sami Avşar'la yola çıktı. Cankurtaran mevkisine geldiklerinde Emre Özdemir idaresindeki TBMM 014 plakalı makam aracı, yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

DANIŞMAN YARALANDI

Kazada arka koltukta oturan Milletvekili Fehmi Küpçü ve şoförü Emre Özdemir yara almazken, danışmanı Sami Avşar hafif şekilde yaralandı. Avşar hastaneye kaldırılırken, Milletvekili Fehmi Küpçü ise yola başka araçla devam etti. Kazayı ucuz atlattıklarını söyleyen Milletvekili Küpçü, "Çalıştaya yetişmek üzere Ankara'ya gidiyorduk. Yağmur vardı. Ben arkada oturuyordum. Danışmanlarımla sohbet ediyorduk. Bir anda araç kaydı ve bariyerlere çarptı. Sami'yi tedbir amaçlı hastaneye gönderdik. Allah'a şükür sıkıntı yok" dedi. 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement