AK Parti Bor İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bor İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bor İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bor İlçe Başkanlığı Danışma meclisi Bor İlçesi Tyana Otelde yapıldı.

07.01.2013 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bor İlçe Başkanlığı Danışma meclisi Bor İlçesi Tyana Otelde yapıldı.

Danışma meclisine AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, AK Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergün, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek ve partililer katıldı.

Toplantıda İlçe Başkanı Yavuz Ergün, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler vererek, birlik ve beraberlik konularına özellikle vurgu yaptı.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ak Belediyecilikte Bor'un da hak ettiği hizmetleri aldığını, daha önceki dönemlerle kıyaslanmayacak büyük yatırımları Bor halkına kazandırdığını dile getirdi. İçme suyunda yapılan tetkikler sonucunda sorun olmadığını, yapılan yanlı haberlerin asparagas olduğunu dile getirdi. Ak Parti'nin Belediyecilikteki farkını bundan sonraki hizmetleriyle de göstermeye devam edeceklerini söyledi.

İl Başkanı Ahmet Özmen ise yaptığı konuşmasında, 'Teşkilat çalışmalarındaki birlikteliğin, özverili çalışmaların, yaşanabilir bir Bor için neler yapılması gerektiğinin örneğini gösteriyoruz bu tür toplantılarımızla. Bundan sonra her ay ilçe danışma toplantıları olacağını, yapılan istişareler sonucunda, verilen bu imkanların en iyisini halkımıza sunma gayretinde olacaklarını dile getirdi. Bor İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanımız ve Vekillerimizle koordineli bir çalışma içerisinde olup Bor için en iyisini yapma gayretlerimiz sürecek' dedi.

Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Bor'a yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Milletvekilleri Teşkilat çalışmalarında birlik ve beraberliğin, azimli çalışmanın önemine değinirken, Niğde ve tüm ilçelerinin Ak Belediyecilik farkının hizmetle kendini gösterdiğini söylediler. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bor İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement