AK Parti Çivril İlçe Başkanlığa Ümit Çelik Seçildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çivril İlçe Başkanlığa Ümit Çelik Seçildi

AK Parti Çivril İlçe Başkanlığı'na Ümit Çelik seçildi.

16.01.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çivril İlçe Başkanlığı'na Ümit Çelik seçildi.

AK Parti Çivril İlçe Başkanlığı'nın 4. Olağan Kongresi, Belediye Konferans salonunda yapıldı. Kongreye, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar ile İl Başkanı Avni Örki, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, il yöneticileri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongrede, divan başkanlığı ve üyelerin oluşturulmasının ardından, faaliyet raporu ve mali rapor okundu.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, yaptığı konuşmada, Denizli'nin siyasette parlayan yıldız olduğunu belirterek, "Çivril de Denizli'nin yıldızı. Bugüne kadar çok çalıştık bundan sonra daha çok çalışmalıyız. Genel seçimlerde referandumda aldığımız oyları artırmalıyız" dedi.

AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'nin siyasi vizyonunun da değiştiğini kaydeden Zeybekci, "İnsan odaklı çalışmalar ve tek vatan, tek millet, tek bayrak düsturu ile devleti güçlü bir konuma getirmeye çalışıyoruz. 2002 yılında iktidara gelen AK Parti hükümeti, ülkedeki istihdamı artırmak, huzuru sağlamak, darda kalan vatandaşın yanında olmak amacıyla durmadan çalışıyor. Aradan geçen 10 yıllık zaman diliminde, dünyanın neresinde mazlum, neresinde aç varsa onun yanında yer alan hükümetimiz, ülkemize dünya ülkelerinin dostluğunu kazandırdı" dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de parti olarak 2002 yılından bugüne kadar siyasette birçok değişikliğe imza attıklarını ifade ederek, "AK Parti Türkiye'nin değişen yüzü oldu. 10 yıllık AK Parti iktidarında Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerden fazlasını yaptık" dedi.

Teşkilatlanmanın önemine değinen Örki, yeni seçilecek başkana ve yönetime yeni üyeler kazandırmak için çalışmalar yapılması tavsiyesinde bulundu. Örki, 2014 yılında yapılacak yerel seçim çalışmalarının startını verdiklerini bildirerek, Denizli ve Çivril'de oy potansiyeli açısından yüzde 100'lük bir artış beklediklerini söyledi.

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Sezai Boran ise, Çivril için çok hizmetler verdiklerini belirterek, bundan sonra yeni yönetimin çalışmaları için ter dökeceklerini söyledi. Vatandaşın görüş ve önerilerini dikkate alarak sorunları çözme çalışmalarının AK Parti'yi ilgi odağı haline getirdiğini dile getiren Boran, bundan sonra da aynı metotla çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Mevcut başkanın aday olmadığı ve tek liste ile gidilen kongrede, 300 delegenin 274'ünün oyunu alan Ümit Çelik başkanlığa seçildi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çivril İlçe Başkanlığa Ümit Çelik Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement