AK Parti Çorum İl Teşkilatı Türkiye 3'üncüsü Oldu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Çorum İl Teşkilatı Türkiye 3'üncüsü Oldu

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, teşkilat olarak ekim ayında genel merkezden 94,43 puan alarak teşkilat performansında Türkiye 3'üncüsü, Karadeniz Bölgesi 1'incisi olduklarını bildirdi.

06.11.2017 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, teşkilat olarak ekim ayında genel merkezden 94,43 puan alarak teşkilat performansında Türkiye 3'üncüsü, Karadeniz Bölgesi 1'incisi olduklarını bildirdi.

Karadağ, yaptığı yazılı açıklamada, önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek, bundan sonraki süreçte de sürekli ilk 10 teşkilat arasında olmayı hedeflediklerini belirtti.

81 il arasında ilçe kongrelerini tamamlayan ilk il olduklarının altını çizen Karadağ, "İlçe kongrelerini bitiren ilk il olmamızda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu uyumlu ve ahenkli bir çalışmanın sonucudur. Aynı ahenkli çalışmayı kadın kolları ve gençlik kolları kongrelerimizle gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar kadın kolları kongrelerimizin 9 tanesini, gençlik kolları kongrelerimizin 9 tanesini gerçekleştirmiş bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

"Eylül ayında il danışma meclis toplantımıza katılan Başbakanımız Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptığımız çalışmalar nedeniyle şahsımda teşkilatlarımızı tebrik etmesi ve Genel Merkez nezdinde il teşkilatları arasında övgüye mahzar olan örnek teşkilat olmak bizlere gurur ve onur vermektedir." değerlendirmesinde bulunan Karadağ, şunları kaydetti:

"Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın sıcak ilgi ve alakasına nail oluyoruz. Bizler bu sevinci ve mutluluğu partimizin ve hükümetimizin güzel hizmetler yapması neticesinde elde ediyoruz. Milletin derdiğiyle dertlenen milletinin mutluluğuyla mutlu olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan gibi davamıza sahip çıkarak kutlu yürüyüşümüze durmaksızın yorulmaksızın devam edeceğiz. 2019 seçimlerine şimdiden hazırlık yaptıklarını yenilenen teşkilatlarımızla birlikte esnaf ziyaretlerimiz, köy ziyaretlerimiz, STK ziyaretlerimiz yoğunluk kazanacaktır. 2019 seçimleri ülkemiz, milletimiz ve gelecek nesillerimiz için son derece önemlidir."

Karadağ, AK Parti iktidarıyla 16 yıldır yapılan hizmetlerin, çalışmaların, kazanımların heba olmaması için 2019'daki seçimleri de milletin desteğiyle kazanacaklarını savundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Çorum İl Teşkilatı Türkiye 3'üncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement