AK Parti Çukurova'da Rekor Bekliyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çukurova'da Rekor Bekliyor

AK Parti Çukurova\'da Rekor Bekliyor

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, genel seçim çalışmaları kapsamında 3 ay içerisinde Çukurova ilçesinde yaşayan 25 bin AK Parti üyesini ziyaret ettiklerini ve küsmüş partililerin de gönüllerini alarak sahaya indiklerini belirterek, “Çukurova’da tarihin en yüksek oyunu alacağız” dedi.

29.03.2015 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, genel seçim çalışmaları kapsamında 3 ay içerisinde Çukurova ilçesinde yaşayan 25 bin AK Parti üyesini ziyaret ettiklerini ve küsmüş partililerin de gönüllerini alarak sahaya indiklerini belirterek, "Çukurova'da tarihin en yüksek oyunu alacağız" dedi.

Türkiye Gazetesi Adana Temsilcisi Yusuf Karoğlu, İhlas Haber Ajansı Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak, Türkiye Gazetesi Matbaa Müdürü Ali Demir ve Türkiye Gazetesi Reklam Sorumlusu Uğur Solak, Fikret Yeni'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette gündeme ilişkin açıklamalar yapan Yeni, genel seçim yarışına AK Parti'den giren 142 aday adayı olduğunu ve bu rakamın Türkiye ortalamasının 10 katı olduğunu söyledi. Yeni, "Genel Merkezimiz kimi aday gösterirse teşkilat olarak var gücümüzle tüm mücadelemizi ortaya koymayı hedefliyoruz" diye konuştu.

"CHP HALKA GİDİP NE ANLATACAK Kİ?"

Genel seçimlerde Çukurova ilçesinden çok ümitli olduğunu vurgulayan Yeni, "Çukurova, tarihinin en yüksek oyunu alacak bu dönem. Teşkilatımız 3 aydır muhteşem çalıştı. 25 bin üyemizin tamamını tek tek ziyaret ettiler. 18 yaşını doldurmuş 15 bin 920 genç bu seçimlerde ilk kez oy kullanacak. Küsmüş partililerimizin de gönüllerini aldık, sahaya indik. Saha şuanda müsait ve teşkilatlarımız çok diri. Şuanda sahada AK Parti dışında çalışan bir teşkilat yok. CHP halka gidip ne anlatacak ki? Biz böyle gittiğimiz sürece halkın gönlünde güçlenerek devam ederiz" şeklinde konuştu.

"SU SORUNU NEDENİYLE AKÇATEKİR'İN NÜFUSU YÜZDE 45 DÜŞTÜ"

Genel seçimler için 3 aydır ciddi anlamda sahada olduklarını ve her gün 2-3 program yaptıklarını anlatan Fikret Yeni, "Gece gündüz demeden her yere gidiyoruz. Teşkilatlarımız diri bir şekilde çalışıyor. Şuan için sahada çalışan tek parti biziz" ifadelerini kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) değişen Büyükşehir Yasası'nı yerel seçim kampanyalarında avantaj olarak kullandığını ancak seçimi kazanan MHP'li belediyelerin şuan dezavantajlar yaşadığını anlatan Yeni, şöyle devam etti:

"İlçelerde insanların sorunları var. İmamoğlu'na gidiyorum mesela, fanatik MHP'li insanlar acayip bir şekilde beddua okuyor. Bizler bu insanları kucaklayabilirsek ciddi anlamda yansımaları olacak. Akçatekir'in geçen yıl nüfusu 'su sorunu' yüzünden yüzde 45 oranda düşmüş. Belediye sadece haftanın 3 günü su verdi. Eski Türkiye'de, eski İstanbul'da olduğu gibi su kıtlığı yaşanıyor. O Türkiye'yi yaşayan bir Akçatekir gördük. Öyle olunca müthiş kaçtılar. İnsanlar 'su olmayan yerde ne işimiz var' diye net bir şekilde ifade ettiler." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çukurova'da Rekor Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement