AK Parti Cumapazarı Belde Teşkilatı Açıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Cumapazarı Belde Teşkilatı Açıldı

AK Parti Of Cumapazarı Belde Teşkilatı, düzenlenen törenle yeni yerinde hizmete açıldı.

15.02.2013 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Of Cumapazarı Belde Teşkilatı, düzenlenen törenle yeni yerinde hizmete açıldı.

Törene, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İl Genel Meclis Üyesi Dursun Yüksel, Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hayati Er, Teşkilat Başkan Yardımcısı İbrahim Kara, Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İlçe yönetim kurulu üyeleri, belde teşkilatı üyeleri ve partililer katıldı.

İl Başkan Yardımcısı Hayati Er, yaptığı konuşmada, "Güçlü teşkilatlarımız sayesinde Başbakanımız dünya lideri olarak güçlü bir şekilde dünyayı turluyor. Sizlerden güç alarak dimdik ayakta duruyor. Bu desteğiniz devam ettiği sürece memleketimize hayırlı hizmetlere devam edeceğiz" dedi.

Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ise güçlü bir Cumapazarı Teşkilatı'nın, güçlü bir Of teşkilatı demek olduğunu belirterek, "Güçlü bir teşkilatı da güçlü bir Trabzon teşkilatı demektir. Trabzon'un da Türkiye'nin çimentosu olduğu düşünülürse buradan sizlerin oluşturacağı sinerji ile ülkemize ve milletimize kalıcı hizmetler etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Yaşar

Yayıncı: Asena Akçay - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Cumapazarı Belde Teşkilatı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement