Ak Parti Darıca Tam Kadro Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Darıca Tam Kadro Bayramlaştı

Ak Parti Darıca Tam Kadro Bayramlaştı

İlçe binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi

21.10.2013 08:40  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca'da Kurban Bayramı münasebetiyle bayram kutlamaları bayramın 2. günü yapıldı. AK Parti Darıca teşkilatı bayramda ilçe binasında tam kadro bayramlaşırken, kutlamaya AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur'da katıldı. Kutlamaya ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, Belediye başkanı Şükrü Karabacak, İlçe kadın kolları başkanı Hülya Kodek, İlçe gençlik kolları başkanı Mustafa Öztürk, İl genel ve belediye meclis üyeleri, ana kademe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları katıldı. Bayram kutlamasının en önemli karesi, 2014 yerel seçimlerinde Darıca belediye başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan, M.Ozan Sarıkaya, Olcay Ulus, İsmail Demirci ve Murat Bayraktar'ın katılması oldu. İlçe binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

İlçe binasında düzenlenen bayram kutlamasında, ilk sözü ev sahibi sıfatıyla İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık aldı. Başkan Bıyık, vekil Okur ve kutlamaya katılan tüm partililerin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, herkese ağız tadıyla mutlu bir bayram geçirmelerini diledi. İlçe başkanından sonra söz alan Belediye başkanı Karabacak, Önümüzdeki yerel seçimlere değinerek; "Aday kim olursa olsun sonuçta AK Parti kazanacak. Şahıslar değil Partimiz öne çıkmalı" dedi.

Darıca belediye başkanından sonra söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Teşkilat mensuplarının ve tüm Darıca halkının bayramını kutlayarak sözlerine başlarken, "2014 yerel seçimlerinde şahısların değil AK Partinin kazanması gerektiğini yineledi." Bayramın, birlik ve beraberliklerin pekiştirilmesi adına, oldukça önemli günler olduğunun altını çizen vekil Okur, bayram kutlaması, ilçe binası önünde düzenlenen toplu bayramlaşmanın ardından, topluca Kent bayramlaşması için Çınaraltı çay bahçesine gidilmesiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Darıca Tam Kadro Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement