AK Parti'de Aday Gösterilmeyen Milletvekili Bakır'dan, Siyasette Şeffaf Finansman Uyarısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de Aday Gösterilmeyen Milletvekili Bakır'dan, Siyasette Şeffaf Finansman Uyarısı

AK Parti\'de Aday Gösterilmeyen Milletvekili Bakır\'dan, Siyasette Şeffaf Finansman Uyarısı

Ak Parti'den Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, "Atama, yükseltme ve terfilerde liyakat tek ölçümüz olmalı. Başarılı insanların önünü kesen değil, tam tersi onların önünü açan bir politik sisteme gitmek zorundayız. Siyasetin finansmanını şeffaflaştırmalıyız" dedi.

15.04.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti'den Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, "Atama, yükseltme ve terfilerde liyakat tek ölçümüz olmalı. Başarılı insanların önünü kesen değil, tam tersi onların önünü açan bir politik sisteme gitmek zorundayız. Siyasetin finansmanını şeffaflaştırmalıyız" dedi.

AK Parti yönetimi, 7 Haziran'da yapılacak seçimler için aday adayı olan Kayseri Milletvekili Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır'a, yeni döneme dair aday listesinde yer vermedi. Bu konuda sessizliği ile dikkat çeken Bakır, Twitter hesabından atama, yükseltme ve terfilerde liyakatın önemine dikkat çekti. Bakır, siyaset finansmanın da da şeffaflığa dikkat çekerken şu ifadeleri kullandı:

"Dünün ekonomisini değil, geleceğin ekonomisini inşa etmek zorundayız. Bunun da tek yolu bilim, teknoloji ve eğitimden geçiyor. Kamu reformu yapmak zorundayız. Atama, yükseltme ve terfilerde liyakat tek ölçümüz olmalı. Başarılı insanların önünü kesen değil, tam tersi onların önünü açan bir politik sisteme gitmek zorundayız. Politik sistemimizde reform yapmamız şart. Siyasetin finansmanını şeffaflaştırmalıyız. Aileyi güçlendirmemiz şart, bunun da yolu kadınların güçlendirilmesinden geçiyor." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'de Aday Gösterilmeyen Milletvekili Bakır'dan, Siyasette Şeffaf Finansman Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement