AK Parti'de kongre heyecanı - Son Dakika
Politika

AK Parti'de kongre heyecanı

AK Parti\'de kongre heyecanı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, 7'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 27 Eylül Pazar günü gerçekleştirecek.

24.09.2020 10:56  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, 7'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 27 Eylül Pazar günü gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takvimi başlatılan AK Parti 7'nci Olağan Kongre süreci kapsamında AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı da kongre hazırlıklarını tamamladı. 27 Eylül 2020 Pazar günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek olan 7'nci olağan genel kurul toplantısına tüm partilileri ve vatandaşları davet eden AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, birliktelik mesajları verdi.

Yazılı bir açıklamada bulunan başkan Umutlu, "İnanmak, emek harcamak, geçmişi bilerek yarına bakmak, azimle hedefe yürümek, engeller karşısında yılmamak bizi biz yapan değerlerdir. Hep daha ileriyi hedefleyerek, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yolda yürümeye devam etmekteyiz. Bu yolda, açık yüreklilikle, birlik ve beraberlik düsturuyla yürüdüğümüzde yol arkadaşlarımızla tek vücut olup hedeflerimize ulaşabiliriz. İnanç var ise imkan da vardır. Başarıya inanmak, yolun yarısına ulaşmaktır. 'İnandığın Yolda Yürü' sloganıyla başlatılan AK Parti Olağan Kongre sürecinde toplantılarını gerçekleştirerek göreve gelen tüm parti başkanlarımıza ve yönetimlerine hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. AK Parti Edremit İlçe Başkanlığımızın 7'nci Olağan Kongresi de önümüzdeki Pazar günü, pandemi kurallarına uygun olarak açık havada düzenlenecektir. Hazırlıklarımızı tamamladık. Hayırlısı ile bu sürecimizi de tamamlayacak olmanın heyecanı içindeyiz. Bu vesile ile tüm partili gönüldaşlarımızı ve halkımızı genel kurulumuza davet ediyoruz. Edremit İçin İnandığın Yolda Yürü" diye konuştu.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongreye katılmak isteyenler için saat 9.30'da Altınoluk meydanından, saat 10.00'da AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı binası önünden ve saat 10.30'da Akçay Migros önünden otobüsler kaldırılacağı duyuruldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'de kongre heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement