AK Parti'de Kongre Heyecanı Başlıyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de Kongre Heyecanı Başlıyor

AK Parti\'de Kongre Heyecanı Başlıyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, il genelindeki teşkilatlarında bu hafta sonu başlayacak kongrelerin, partilerine, Afyonkarahisar ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini söyledi.

01.08.2017 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, il genelindeki teşkilatlarında bu hafta sonu başlayacak kongrelerin, partilerine, Afyonkarahisar ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini söyledi.

Yurdunuseven, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, teşkilatlarında kongre çalışmalarına bu hafta itibarıyla başlayacaklarını hatırlattı.

Bu hafta sonu ilk olarak 5 Ağustos'ta merkez Işıklar ve İhsaniye Döğer beldelerinde kongrelerini yaparak belde başkanlarını seçeceklerini belirten Yurdunuseven, şunları kaydetti:

"İlimizde 19 Ağustos'tan itibaren de ilçe kongrelerimiz başlayacak. Biz genel merkezimize teklifimiz yaptık, tarih olarak onlar onayladığı takdirde net tarihleri açıklayacağız. Büyük ihtimal eylül ayı içerisinde başlayıp ekim ayında tamamlamayı planlıyoruz. Bu hafta sonu başlayacağımız kongrelerimiz hem partimize hem Afyonkarahisar'a hem de milletimize hayırlara vesile olur."

Müze inşaatına başlanıyor

Yurdunuseven, kentte devam eden yatırımlara ilişkin de Afyonkarahisar- Sinanpaşa yolu üzerindeki Karahisar Tüneli'nin birkaç gün içerisinde tek yönlü olarak, 10-15 gün içerisinde de çift yönlü olarak ulaşıma açılacağını bildirdi.

Müze projesinin de ihalesinin gerçekleştirilerek yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını hatırlatan Yurdunuseven, şunları söyledi:

"Yeni müze yapılacak alanı vekilimiz Ali Özkaya ve yetkililerle gezdik. İhale yapılarak yer teslimi ile ilgili anlaşma yapılmış, firma da dün itibariyle temizlik çalışmalarına başladı. İnşallah çok güzel bir müze yapılacak. Müzenin toplam arsa alanı 24 bin 491 metrekare, inşaat alanı ise 25 bin 486 metrekare. Bu alanda arkeolojik ve etnografik bir müze olacak."

Basın toplantısına il başkan yardımcıları Rasime Fedakar ve Mustafa Ötken de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'de Kongre Heyecanı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement