AK Parti'de Seçim Gezileri Sürüyor - Son Dakika
Politika

AK Parti'de Seçim Gezileri Sürüyor

AK Parti\'de Seçim Gezileri Sürüyor

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı ve Vahit Atalan, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında düzenlenen toplantılarda ve ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldi.

09.06.2018 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı ve Vahit Atalan, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında düzenlenen toplantılarda ve ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Derebeyleri Taraftar Grubu tarafından Malatya İnönü Stadı'nda düzenlenen iftar yemeğine katılan Ahmet Çakır, derneğe düzenledikleri iftar için teşekkür etti.

Malatyaspor'un herkesin ortak sevdası olduğunu ifadeden Çakır, "Malatyaspor hepimizin gözbebeği, üzerine titriyoruz. Herkesin saygı duyması gereken bir değer" ifadelerine yer verdi. AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Ahmet Çakır ve Vahit Atalan, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında Turgut Özal Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan, "Malatya, kurulduğu günden bugüne AK Parti'mize büyük bir destek veriyor. Buda benim Malatyalı hemşerilerimin ince eleyip sık dokumasından kaynaklanıyor. Benim Malatyalı hemşerilerim İnce'yi eler, Erdoğan'ı seçer. İnce'yi eler ve AK Parti milletvekillerini seçer. Benim hemşerilerim okuyor, görüyor ve diğer partilerin ne yaptıklarını görüyor. Muhalefetin 'yıkmaktan, kapatmaktan' başka söylemleri yok" şeklinde konuştu

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır ise muhalefetin karalama siyaseti yaptığını dile getirerek "İnsanların zihinlerini bulandırmak, korkutmak ve oradan ne kadar 'oy çalabilirim' hesapları var. Yoksa ülke, gelecek ve insanlar için ortaya koydukları bir proje yok. Sadece her şeye karşı gelmek var. Bir yasakçı zihniyetten ortaya çıkmış, her şeyle kavgalı, her şeye itiraz eden, insanların geçmişine ve tarihine asla sahip çıkmayan ve gelecek planları yapamayan bir döngü içerisindeler. Dolayısıyla da sürekli kaybeden bir yapı içerisindeler" ifadelerini kullandı.

"Hep yenildiler, yarın da yenilecekler"

AK Parti Milletvekili adaylarından Hakan Kahtalı ise Dörtyol ve Halep Caddesi ile Dilek Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu, Rutikanlılar Derneği'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Ziyaretlerde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, "AK Parti 2001'de kuruldu ve 2002'de iktidara geldiğinde bu ülkenin önündeki kısıtlama, insan hak ve özgürlüklerinin ortadan kalktığı bir durum, ekonomik olarak çökmüş bir ülke, itibarını kaybetmiş ve IMF'ye borcu vardı. Bir lider çıktı. 'Bir kefenimizi giyip çıktık. Sonunda ölümde olsa bu millete hizmet edeceğim' dedi. Allah'a şükürler olsun o günden bugüne kadarda 16 yılda ülkemizi cumhuriyet tarihi boyunca yapılmış bütün hizmetlerin kat be kat daha fazlasını ülkemize kazandırdı" şeklinde konuştu.

16 Nisan'da milletin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne 'evet' dediğini ifade eden Kahtalı, "Milletimiz 16 Nisan'da, Parlamenter Sistem'den, Başkanlık Sistemi'ne geçişi oyladı. Bu oylamada da cumhurbaşkanımızın talep etmiş olduğu şekilde milletimiz karar verdi ve 'bunu uygun görüyoruz' dedi. Şimdi bir yol değişimi var. Bu yol değişimini de kazasız belasız atlatmamız lazım. İnşallah bunu 24 Haziran'da gerçekleştireceğiz. Allah nasip ederse 13.seçimde de Recep Tayyip Erdoğan'a oyun kuran hem içeridekiler hem dışarıdakiler hem Siyonistler hem emperyalistler, 24 Haziran akşamı sandıklar açıklanmaya başladığı andan itibaren açıklama yapamayacak duruma gelecekler" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'de Seçim Gezileri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
    12:18 MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

  • MSB: Yunan gemisi Türk bayrağı çekmedi, bizim gemiler de Yunan bayrağı çekmiyor
    12:14 MSB: Yunan gemisi Türk bayrağı çekmedi, bizim gemiler de Yunan bayrağı çekmiyor

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, sosyal medyada yer alan NATO görevi kapsamında İzmir Limanı'nı ziyaret eden Yunan gemisinin Türk bayrağı çekmemesine ilişkin, 'Mütekabiliyet esasları çerçevesinde bizim gemilerimiz de Yunanistan liman ziyareti gerçekleştirdiğinde Yunan bayrağı çekmiyor.' ifadesini kullandı. Bakanlık kaynakları, basın bilgilendirme toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

  • Antalya'da 31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alındı
    12:13 Antalya'da 31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alındı

    Antalya Valisi Hulusi Şahin, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde kentteki seçmen sayısı, sandık sayısı ve kolluk gücü hakkında bilgi verdi. Şahin, seçim güvenliği toplantısında, seçim takviminin işlediğini ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti. Seçim yasaklarının devam ettiğini vurgulayan Şahin, güvenli bir seçim ortamı sağlamak için tedbirlerin sıkı bir şekilde alındığını ifade etti. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı'nın emirleri doğrultusunda ilave tedbirlerin alınabileceğini söyledi.

  • Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
    12:12 Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütleriyle mücadelesini sürdürdüğünü belirtti. Ayrıca, Irak'ın kuzeyinden kaçan bir PKK'lı teröristin teslim olduğu ve Suriye'de istikrarın sağlanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

  • Manisa Valisi Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle iftar programında buluştu
    12:10 Manisa Valisi Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle iftar programında buluştu

    Manisa Valisi Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle iftar sofrasında bir araya geldi. Programda konuşan Vali Ünlü, Türk polisinin önemini vurgulayarak, görevlerini cesaret ve kararlılıkla yerine getirdiklerini belirtti.

  • CHP lideri Özel'den iddialı çıkış: Bu 5 büyükşehri alacağız
    12:04 CHP lideri Özel'den iddialı çıkış: Bu 5 büyükşehri alacağız

    Ellerindeki 11 büyükşehrin üstüne Bursa, Balıkesir, Manisa, Denizli ve Trabzon'u ekleyeceklerini ifade eden CHP lideri Özgür Özel, "Giresun'u Sinop'u kazanacağız. Afyon ve Uşak'ı yan yana kazanacağız. Kütahya'nın da çok büyük bir sürpriz potansiyeli var" dedi.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması: Şişli Belediye Başkanı Şüpheli Sıfatıyla İfade Verdi
    12:03 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması: Şişli Belediye Başkanı Şüpheli Sıfatıyla İfade Verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma devam ederken, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in ifadesi alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Şişli Belediye Başkanı şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Soruşturma, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla başlamıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu görüntülere ilişkin resen soruşturma başlatmış ve birçok kişinin ifadesini almıştı.


Advertisement