AK Parti'de Temayül Yoklaması Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Temayül Yoklaması Yapıldı

AK Parti\'de Temayül Yoklaması Yapıldı

AK Parti'de, Çanakkale merkez ile İlçe ve Beldelerin Belediye Başkan adaylarının belirleneceği temayül yoklaması başladı.
AK Parti'de Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde temayül yoklaması yapılmaya başlandı.
Temayül yoklamasına komisyon...

16.11.2013 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'de, Çanakkale merkez ile İlçe ve Beldelerin Belediye Başkan adaylarının belirleneceği temayül yoklaması başladı.

AK Parti'de Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde temayül yoklaması yapılmaya başlandı.

Temayül yoklamasına komisyon başkanı olarak Ahmet Demircan (MKYK üyesi), komisyon üyeleri Alev Dedegil (İstanbul milletvekili), Hülya Demir (Kadın Kolları MKYK üyesi), Ömer Faruk Koç (Gençlik Kolları MKYK üyesi), Bayram Özçelik( Burdur milletvekili), AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay, ilçe belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile belediye başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı. Çanakkale'de yaşanan temayül yoklaması heyecanında İl merkezi başta olmak üzere ilçe Başkanları ve yönetimleri Belediye Başkan Adaylarını belirlemek için 900'e yakın üye oy kullandı. Seçimlerde ilçe, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan adaylardan kimi Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini belirlemek için sandık başına gitti.

Çanakkale AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, "Partimizin İl, ilçe ve belde Belediye Başkan Aday adayları için yapılan temayül yoklaması hayırlı ve uğurlu olsun. Bugün burada yapılan temayül yoklamasında isimler ön plana çıkarılmayacak. 1000'e yakın üyemizden 100 tanesi mazeretli olduğu için 900'e yakın üyemiz oy kullanacak" dedi. Temayül yoklamasının ardından, sonuçlar doğrudan Ankara'ya, AK Parti Genel Merkezi'ne ulaştırılacak. Başbakan Erdoğan, burada kendisinin özel görevlendirdiği ekiple birlikte sonuçları değerlendirecek. Aday adaylarının il ve ilçelerinde aldığı oylar ilk defa burada masaya yatırılacak. Belediye başkan adaylarıyla ilgili nihai kararı Başbakan Erdoğan, ekibiyle birlikte verecek. Başbakan Erdoğan başkanlığındaki ekibin değerlendireceği temayül yoklamalarında ciddi tezatlar ortaya çıkması halinde bu yoklamalar kentlere gönderilerek tekrarı istenecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Temayül Yoklaması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement