AK Parti'den Adilcevaz'da Görkemli Miting - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Adilcevaz'da Görkemli Miting

AK Parti\'den Adilcevaz\'da Görkemli Miting

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis İl Teşkilatı Adilcevaz’da Miting düzenledi.

27.03.2014 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis İl Teşkilatı Adilcevaz'da Miting düzenledi.

Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy ve Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz yapılan mitingde vatandaşlara seslendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitinge, Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler, Vedat Demiröz, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, Tatvan Belediye Başkan Adayı Fettah Aksoy, Ahlat Belediye Başkan Adayı A. Mümtaz Çoban, Aydınlar Beldesi Belediye Başkan Adayı Arif Tusun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Adilcevaz Belediye meydanında vatandaşlara seslenen Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy, proje ve çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi vererek, sandıkta Ak Parti'ye verilecek her oyun ilçeye gelecek yatırımlar için çok önemli olduğuna vurgu yaparak vatandaşlardan destek istedi. Gürsoy yaptığı konuşmada, "Saygı değer hemşerilerim biz intikam siyaseti gütmeye gelmiyoruz, biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, geçmiş geçmişte kalmıştır. Ben siz değerli Adilcevazlıların hizmetkarı olmaya geliyorum. Ben il başkanımızın, milletvekillerimizin, büyük lider Sayın Başbakanımızın emrine ve siz değerli Adilcevazlı hemşerilerimin emrine girmeye geliyorum. Bazıları diyor ki; 'Necati Gürsoy kazandığında kurumlarda çalışan şirket elemanlarını işten atacak' diye karalama yapıyorlar. Ben kimsenin ekmeğiyle hiç oynamadım. Erkek adam odur ki kimsenin ekmeğiyle, işiyle oynamaz aksine ekmek ve iş imkanı sunar. Allah'ın izniyle belediye başkanlığını kazandığımızda biz sizlere yeni iş ve imkanlar sunacağız. Adilcevaz'daki diğer aday arkadaşlara sesleniyorum siyaset gelip geçicidir. Şimdiye kadar sorunsuz geldiğimiz bugüne birbirimizi incitmeden sakin bir şekilde selamete erdirelim. Yarın birbirimizin cenazesinin altına gireceğiz birbirimizi kırıp incitmeyelim. Belediye başkanlığına aday olan arkadaşlarımız hepsi birbirinden kıymetlidir. İlçemizin çehresini değiştirmek için 43 proje hazırladık. Allah'ın izniyle iktidarın gücüyle ve Sayın vekillerimiz Vedat Demiröz ve Vahit Kiler'in desteğiyle ilçemize her türlü hizmeti getireceğiz" dedi.

"ADİLCEVAZ'A HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ"

Ak Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise yaptığı konuşmada; "Canımdan çok sevdiğim mert yiğit misafirperver Adilcevazlılar sizleri çok seviyorum. İlk günden beri söylüyorum ben Adilcevazlıların milletvekiliyim. Geçenlerde Sayın Necati Gürsoy'un proje tanıtım toplantısına katıldım. Sizlere 200 milyon TL yatırım sözü vermiştim ancak bu miktar sizlere yeterli değil, Adilcevaz'a 500 Milyon TL yatırım yapacağız. Sizler yeter ki bizlere desteğinizi sürdürün. Belediye başkanlığına Necati bey gelsin, Adilcevaz'a her türlü desteği vermeye hazırız. 30 Mart sadece yerel seçim değil, ülkemizin vesayet sistemine teslim olup olmama seçimidir. Sizlere buradan bir müjde daha vermek istiyorum; İnşallah Adilcevaz'a en kısa sürede bir fakülte getireceğiz. Sizlerden 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti adaylarımıza destek vermenizi istiyoruz" dedi.

"ADİLCEVAZ'IN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜN"

Son olarak bir konuma yapan milletvekili Vahit Kiler ise, Adilcevaz'ın Ak Parti hükümetine her zaman destek olduğunu ifade ederek, "12 yıl önce Bitlis'in ve Adilcevaz'ın durumunu çok iyi hatırlayın. Doğru düzgün yollarımız, hastanelerimiz yoktu, hastanelerimizde doktor yoktu. Geçenlerde Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde diyaliz ünitesini açtık. 30 Mart yerel seçimlerinde bizi öteleştiren anlayışlara değil, büyük lider Başbakanımıza sahip çıkacağız. Adilcevaz'ın su-kay projesini, sahil bandı projelerini hayal dahi edemezdik. Allah'a şükür bugün bunlar bitmek üzere ve daha birçok hizmetler sizlere sunuldu. Allah aşkına size soruyorum; 2004-2009 yılları Adilcevaz Belediyesinin kayıp yılları değimiydi? O yıllarda Adilcevaz'a ne yapıldı? Bugün aynı akıbeti Tatvan yaşıyor. Tatvan Belediyesi 20 aydır işçinin maaşını ödeyemiyor."

"BAŞKA PARTİLERİN ADAYLARINI AK PARTİYE ALMAYACAĞIZ"

Milletvekili Vahit Kiler, yerel seçimlerde başka partilerden kazanan belediye başkanını kesinlikle Ak Parti'ye almayacaklarını ifade ederek, "Adilcevaz'a girerken bazı sözler kulağıma geldi. Bazı adaylar diyormuş ki; "Ben kazanırsam Ak Partiye geçeceğim" diye. Bakın değerli Adilcevazlılar bizim asıl adayımız burada Necati Gürsoy'dur. Bizim kopyaya ve başka birine ihtiyacımız yoktur. Başbakanımız Rize ve Trabzon mitinglerinde şunu söyledi; Partimden aday olmayan hiçbir kimseyi partimize kabul etmeyeceğiz. Bu genel başkanımızın kesin talimatıdır. Son beş yılda Adilcevaz'a emeği olan Adnan Göksoy kardeşimizi ve Aydınlar belediye başkanı Bahattin Alageyik kardeşimizi yaptıkları hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim. Sizlerden adayımız Necati beye destek vermenizi istiyoruz. Sizler Necati Gürsoy'u Belediye başkanı seçin, bizlerde Necati beyin getireceği her türlü projeye destek vereceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından miting sona erdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Adilcevaz'da Görkemli Miting - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement