AK Parti'den Kadınlar Günü Programı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Kadınlar Günü Programı

AK Parti\'den Kadınlar Günü Programı

Edirne’nin Keşan ilçesinde; AK Parti İlçe Teşkilatı, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle düzenledikleri etkinlikte, Keşanlı kadınlara karanfil dağıttı.

08.03.2017 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde; AK Parti İlçe Teşkilatı, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle düzenledikleri etkinlikte, Keşanlı kadınlara karanfil dağıttı.

AK Parti Keşan İlçe Teşkilatında ilk olarak partide görev yapan kadın yöneticilerle bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, burada partide görev yapan Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları'nın 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı.

Programın devamında; beraberinde Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, Belediye Meclis Üyeleri Mehtap Perçin, Mustafa Serbes, Murat Arhatır, Talat Yayagaç, SKM Başkanı Ercan Dağlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Hanife Akça, Hatice Akyol, Halil Ercan, Hakan Çapın, Kadın Kolları Başkanı Esra Aksal, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Burak Akça ve Kadın Kolları yöneticileri ile birlikte esnafı ve Keşan merkezindeki kadınlara karanfil hediye eden Hüseyin Boyalık, daha sonra ise Keşan Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi ve hastane personelini ziyaret ederek, 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutlayıp, geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, kadınların AK Parti'deki önemine değinerek, tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Kadınlar Günü Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement