AK Parti'den Kan Bağışı - Son Dakika
Yaşam

AK Parti'den Kan Bağışı

AK Parti\'den Kan Bağışı

Kızılay Haftası kapsamında AK Parti Çankırı Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilatı kan bağışında bulundu.

02.11.2018 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Haftası kapsamında AK Parti Çankırı Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilatı kan bağışında bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Çankırı Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım, "150 yıldır dünyanın pek çok yerinde kan ve can bağışında destek olan Kızılay'a teşekkür ediyorum. Kızılay Haftası nedeniyle biz de Çankırı'da farkındalık oluşturmak adına Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak etkinlik düzenledik. Bu anlamda da biz bütün hemşehrilerimizi kan bağışına davet ediyoruz. Kan bağışı yapan herkese de çok teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Nizamettin Ünal ise, "Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasındaki hafta Kızılay Haftası olarak kutlanmakta olup hafta boyunca yürütülen etkinliklerle Türk Kızılayı'nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetlerinin, kamuoyuna anlatılarak farkındalık oluşturması amaçlanmaktadır" dedi.

Kan bağışına AK Parti Grup Başkanvekili Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Milletvekili Salim Çivitcioğlu, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu ve partililer katıldı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam AK Parti'den Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement