AK Parti'den Orhangazi Mahallesi'nde Miting - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Orhangazi Mahallesi'nde Miting

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığınca Orhangazi Mahallesi mitingi gerçekleşti.

11.05.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığınca Orhangazi Mahallesi mitingi gerçekleşti.

Mitinge, Eskişehir Milletvekili adayları Salih Koca, Emine Nur Günay, Mustafa Kemal Biçerli, Yetkin Tetik ve Ali Demirel, katıldı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, burada yaptığı konuşmada, Orhangazi Mahallesi'ne ellerinden gelen hizmeti vermeye çalıştıklarını kaydetti.

Kentine ve Orhangazi Mahallesi'nin kalkınması adına çok büyük hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Koca, şöyle konuştu:

"Sokaklarımızdaki kilitli taşlar bizim dönemimizde yapıldı. Orhangazi'ye bu Türkiye'nin en büyük 4. botanik parkı olan park yine bu dönemde yapıldı. Halk Sağlığı Merkezi'ni tamamladık. Orhangazi'den yürüme mesafesinden 33 bin kişilik stadyumun şu anda kaba inşaatı tamamlanmak üzere ve inşallah efsane taraftarımıza yakışacak 1 sene itibariyle tamamlanmış olacak. Dün ilaç kuyruklarında ömrümüzü çürüttük. Daha dün çocuklarımızın ders kitaplarını 1 ayda tamamlamak üzere ömürlerimizi çürüttük. Bakın bugün AK Parti ile birlikte kitaplarımız okulun açıldığı ilk gün, sıralarımızın üzerine konuyor. Bugün istediğimiz hastaneye gidebiliyoruz ve istediğimiz yerden ilaçlarımızı alabiliyoruz. Bu hizmetleri AK Parti, milletimiz için yaptı. 12 yılda bu hizmetleri yaptık ve yeni dönemde de inşallah yapmaya devam edeceğiz."

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ise Odunpazarı'nın hiçbir mahallesine seçimin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hiçbir hizmet gelmediğini bildirdi.

Gazetelerde Odunpazarı Belediyesi hakkında bir algının oluşturmaya çalışıldığını savunan Doğan, şunları kaydetti:

"Odunpazarı Belediyesi, araç kiralamaktan vazgeçti, tasarruf etti. 76 tane aracı satın aldı' diye bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. 2014 yılının ekim ayında Bakanlar Kurulu Resmi Gazete'de bir bildiri yayınlıyor. 'Bakanlar kurulu kararıyla en çok suistimal edilen kamu araç kiralama işlemlerinde çeki-düzen verilmesi adına' bazı kararlar alınıyor. Alınan kararlarda, kasko değerinin yüzde 2'sini aşan bir maliyetle araç kiralanması, yapılmayacak. Bunun üzerine Odunpazarı Belediyesi Belediye Başkanı bir ihaleye çıkıyor. Araç kiralama ihalesine, ama bu araç kiralama ihalesine hiçbir firma katılmıyor. Bu milletin kaynaklarını, belediyenin kaynaklarını, daha etkin ve daha verimli kullanmak adına Bakanlar Kurulunun almış olduğu kararla araçları satın almak zorunda kalıyorlar. Eğer AK Parti olmasaydı, eğer AK Parti'li yiğit Başbakan olmasaydı onun Bakanlar Kurulu kararı olmasaydı Odunpazarı Belediyesi o araçları satın alamayacaktı. AK Parti iktidarı bizden bizim aldığımız kararla onlar araçları satın aldılar."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Orhangazi Mahallesi'nde Miting - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement