AK Parti'den Ram ve Özel Eğitim Uyğulama Merkezine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Ram ve Özel Eğitim Uyğulama Merkezine Ziyaret

AK Parti\'den Ram ve Özel Eğitim Uyğulama Merkezine Ziyaret

AK Parti il yönetimi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve 12 Mayıs Anneler günü nedeniyle engelli çocukları ve annelerini ziyaret etti.

11.05.2013 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti il yönetimi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve 12 Mayıs Anneler günü nedeniyle engelli çocukları ve annelerini ziyaret etti.

Engelliler Haftasında, engelli bireyler için duyarlılık oluşturmak ve toplumsal bilinç kazandırmak, engelli çocuklarımıza özveri ile bakan annelerimizi hatırlamak ve onları onurlandırmak amacıyla Düzce Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezi, bir diğer adıyla Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten il başkanı Metin Kaşıkoğlu, "Unutmayalım ki her normal insan bir engelli adayıdır, engellilerin beceri ve yetenekleri doğrultusunda iş imkanı sağlayarak onların üretken ve verimli hale getirilesi bizim öncelikli görevimiz olmalıdır" diye konuştu.

Ziyarette Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Dilek Kar ve Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Osman Özcan'dan bilgiler alan il yönetimi, daha sonra engelli çocukları sınıflarında ziyaret edip annelerini de tek tek tebrik etti. Engelli anneleri ile uzun uzun sohbet edip onları dinleyen il başkanı Metin Kaşıkoğlu, anneler günü nedeniyle her biri ayrı ayrı yılın annesi olmayı hak eden engelli çocukların anneleri ile anneler gününe özel kahvaltıda bir arada olma sözü verdi.

Teşkilat üyeleri daha sonra Yeşil Düzce Ortopedik Engelliler İlkokulunu da ziyaret ederek engelli çocuklarla bir arada oldular. Okul Müdürü Halit Özkalender ile birlikte engelli çocuklarla bol bol oyunlar oynayıp sohbet eden teşkilat üyelerimiz burada da engelli anneleri unutmadılar ve onlarla da görüşüp şimdiden anneler gününü kutladılar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Ram ve Özel Eğitim Uyğulama Merkezine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement