AK Parti'den Başbuğ, Sağlar ve Ataklı hakkında suç duyurusu - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Başbuğ, Sağlar ve Ataklı hakkında suç duyurusu

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç'ın açıklaması SİİRT - AK Parti İl teşkilatlarınca, eski Genelkurmay Başkanı emekli orgeneral İlker Başbuğ ile gazeteci Can Ataklı'nın darbe, CHP'li Fikri Sağlar'ın ise başörtüsü ile ilgili açıklamalarına ilişkin suç duyurusunda bulunuldu.

06.01.2021 17:09  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç'ın açıklaması

SİİRT - AK Parti İl teşkilatlarınca, eski Genelkurmay Başkanı emekli orgeneral İlker Başbuğ ile gazeteci Can Ataklı'nın darbe, CHP'li Fikri Sağlar'ın ise başörtüsü ile ilgili açıklamalarına ilişkin suç duyurusunda bulunuldu.

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç da Siirt Adliyesinde suç duyurusunda bulunduktan sonra teşkilat üyeleriyle birlikte parti binası önünde basın açıklaması yaptı.

Olğaç, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin doğrudan milletin ve onun temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin yönettiği bir istiklal mücadelesi sonunda kurulduğunu ifade etti.

Cumhuriyetin temelinde milli iradenin üstünlüğünün olduğunu vurgulayan Olğaç, "Milli irade düşmanlığı, kimi zaman darbeci, kimi zaman vesayetçi, kimi zaman marjinal akımların temsilcisi olarak karşımıza çıkmıştır." dedi.

AK Parti\'den Başbuğ, Sağlar ve Ataklı hakkında suç duyurusu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'den Başbuğ, Sağlar ve Ataklı hakkında suç duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement