AK Parti Edirne İl Başkanlığında İstifa - Son Dakika
Yerel

AK Parti Edirne İl Başkanlığında İstifa

AK Parti Edirne İl Başkanlığında İstifa

AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığını yaklaşık 2 buçuk yıl sürdüren Melek Yörük, istifa etti.

06.05.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığını yaklaşık 2 buçuk yıl sürdüren Melek Yörük, istifa etti. CHP'ye geçeceği konusunda dedikoduları yalanlayan Yörük, siyaseti AK Parti'de öğrendiğini AK Parti için çalışmalarını da sonlandırmayacağını söyledi.

Parti binasının toplantı salonunda gazetecilerle bir araya gelen Yörük, yaptığı açıklamada makamların kalıcı olmadığını söyledi. Edirne'de siyasi hayatına Edirne Belediye Meclis üyeliği ve Türkiye Belediyeler Birliği Meclis üyeliği ile devam edeceğini açıklayan Yörük, kanının son damlasına kadar partisini en iyi şekilde temsil edeceğini kaydetti.

Toplantıda AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve ise Yörük'ün istifa etmesi konusunda başkanlıklarda dönem dönem değişikliklerin taze kanların olduğunu söyledi. Görevden ayrılmadan son olarak Yörük'e ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan Kahve, Yörük'ün, bugüne kadar AK Parti ile tanışamamış kişilerin, AK Parti ile tanışmalarına vesile olduğunu belirtti.

Görevden ayrılmanın parti çalışmaları için bir neden olmadığını aktaran Kahve, yeni gelen kişinin de gelinen noktayı bir üst kademeye taşıyacağına inandığını kaydetti. Türkiye'deki tüm il başkanlarının kadın kolları başkanlarına iyi davranması konusunda mesaj veren Yörük, Edirne il başkanının örnek olması gerektiğini söyledi.

AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini ise başkan belirlene kadar vekaleten AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Pınar Ersaçmış üstlendi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Edirne İl Başkanlığında İstifa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement