AK Parti Edirne İl Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Edirne İl Kongresi

AK Parti Edirne İl Kongresi

Sezen, yeniden il başkanı seçildi.

18.01.2015 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Edirne İl Başkanlığına yeninden Rafet Sezen seçildi.

Mimar Sinan Spor Salonu'nda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati'nin de katıldığı 5. Olağan İl Kongresi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Divan, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken başkanlığında, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca başkan yardımcılığında, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ufuk Kerem Arda, Kadın Kolları Başkanı Nursel Arseven ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dağdeviren katip üyeliklerinde oluşturuldu.

İl Başkanı Sezen, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarıyla Edirne'nin aldığı hizmetleri sıraladı.

Edirne'nin pek çok hizmete kavuşmasında "Vizyon il Edirne" hedefi koyan Bakan Müezzinoğlu'nun büyük katkıları olduğunu ifade eden Sezen, "AK Parti kadrolarının Edirne'de partilerini birinci parti yapmak için yola çıktılar. Edirne 12 yılda istenilen yerde değil ama bu seçimde aşacağımıza inanıyorum. Herkesi de bu hedefe hazır görüyorum" dedi.

Sezen, konuşmasının ardından Bakan Müezzinoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Nebati, milletvekilleri Öğütken ve Kaynarca'ya çiçek sundu. Sezen'in eski il başkanı Müjdat Kahve'ye de çiçek sunmak istemesi Bakan Müezzinoğlu'nca taktirle karşılandı. Ancak Kahve'nin kısa süreli salon dışına çıkması nedeniyle çiçeği AK Parti Edirne kurucu il başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Recai Koçaşlı aldı.

Daha sonra gidilen seçimlerde Sezen, yeninden il başkanı seçildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Edirne İl Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement