AK Parti Edirne İl Yerel Yönetimler Başkanlığından İl Genel Meclisine ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti Edirne İl Yerel Yönetimler Başkanlığından İl Genel Meclisine ziyaret

AK Parti Edirne İl Yerel Yönetimler Başkanlığından İl Genel Meclisine ziyaret

AK Parti Edirne İl Yerel Yönetimler Başkanı Ezgi Yetkiner ve AK Parti Edirne İl Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sevdanur Kurban, Edirne İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti.

03.12.2021 14:19  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Edirne İl Yerel Yönetimler Başkanı Ezgi Yetkiner ve AK Parti Edirne İl Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sevdanur Kurban, Edirne İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Yetkiner ve Kurban, meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Yetkiner, toplantıda yaptığı konuşmada Edirne'nin "engelsiz şehir" hedefine ulaşabilmesi için işbirliği içerisinde çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

Engellilerin yaşadığı sorunların farkında olunması gerektiğini aktaran Yetkiner, "Ben bu özel günde engelsiz şehir Edirne hedefine ulaşmak için gayretle, samimiyet ve kararlılıkla dayanışma ve işbirliği içerisinde yol almak ve çalışmalar yapmak gerektiğine vurgu yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nü de kutlayan Yetkiner, şunları kaydetti:

"Toplumun her alanında olduğu gibi siyaset alanında da kadının hak ettiği yere gelebilmesi için gayet ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm dünya ülkelerinden önce Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını veren Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve minnetle anıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Edirne İl Yerel Yönetimler Başkanlığından İl Genel Meclisine ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı
    12:29 Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı

    Av sezonunun son günlerinde Karadeniz somonu ve istavrit balığı bol miktarda avlanırken, fiyatlar düştü. Karadeniz somonunun kilogramı 120 liraya, istavritin kilogramı ise 50 liraya kadar düştü. Deniz canlılarının popülasyonunun artması ve nesillerin korunması amacıyla konulan 4.5 aylık endüstriyel avlanma yasağı dün itibariyle başladı.


Advertisement