AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı Açıklaması

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı Açıklaması

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada hakimiyetin artık milletin olduğunu söyledi.

22.04.2016 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada hakimiyetin artık milletin olduğunu söyledi. Açıkkapı, "Çocuklar bu aziz milletin geleceğidir, onları yetiştirme tarzımız geleceğimizi de belirleyecektir. Milli ve yerli eğitim, öğretim metotları üzerinde ısrarla durup evlatlarımızın zihin kodlarını şekillendirme yöntemimiz olmalıdır" dedi.

Yaptığı açıklamada, AK Parti'nin iktidara geldikten sonraki tarzına dikkat çeken Açıkkapı, eski Türkiye yerine yeni bir Türkiye'nin inşa edildiğini kaydetti. Açıkkaapı, "Eski dayatmacı, jakoben yönetim anlayışı bizimle beraber yok edilmiş, her türlü vesayet kurumları berhava edilerek, milletin artık kendi kendini yönetme dönemi başlamıştır. 23 Nisanlar aslında bu özlemin bayram halinde kutlanmasını ifade etmektedir. Daha önce dillendirilen ancak bir türlü gerçekleşmeyen egemenlik kavramı lügatteki anlamıyla hayata geçirilerek asli anlamını bulmuştur" diye konuştu.

Yarınları inşa eden bugünün AK kadroları olarak çocuklara daha mutlu, daha müreffeh bir ülke bırakmak istediklerini belirten Açıkkapı, şunları söyledi:

"Çağlar üzerinden aşırtılan bir dönemi AK kadrolar bu ülkeye yaşatmışlar, 14 yıllık iktidar dönemimizde 140 yıllık icraatlerin altına imza attık. Bundan sonra da muasır medeniyetler seviyesini aşmanın tek yolunun çalışmak ve sadece çalışmakla mümkün olacağını çocuklarımıza belletmenin gayretinde olacağız. Binlerce yıllık devlet geleneğine sahip bir medeniyetin mensupları olarak inşallah çok kısa sürede dünyanın iktisadi, siyasi ve sosyal alanlarda en ileri ülkelerinden birisi hedefine ulaşıp, evlatlarımızı da bu yönde motive eden siyasi bir tarzı ülke sathına yaymış olacağız". - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement