AK Parti Ereğli Teşkilatından "Birlik ve Dayanışma" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ereğli Teşkilatından "Birlik ve Dayanışma" Toplantısı

AK Parti Ereğli Teşkilatından "Birlik ve Dayanışma" Toplantısı

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından “Birlik ve Dayanışma” toplantısı düzenlendi.

15.02.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından "Birlik ve Dayanışma" toplantısı düzenlendi.

Bir düğün salonunda gerçekleşen toplantıya, 22. ve 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Seyit Ali Tekeli, Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas, partililer katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas, birlik ve beraberlik mesajı vererek başladığı konuşmasında, hizmetin bayrak yarışı olduğunu söyledi. Kişilerin değiştiğini ancak hedefin değişmesini savunan Nas, "Hedefe birlikte yürüyeceğiz. Gönül kırgınlığını bir kenara bırakarak, aramıza nifak tohumu ekenleri dışlayarak Ereğli'ye, Konya'ya ve ülkemize hizmet edeceğiz" dedi.

Eski İlçe Başkanı Recep Arlı ise, "Ummadığımız bir anda hançer yedik. Bu hançer yarasını birlikte el ele verip kenetlenerek kapatacağız" diye konuştu.

AK Parti Konya İl Başkan Vekili Seyit Ali Tekeli, teşkilatta eski yeni ayırımı yapmadıklarını birlik içerisinde oldukları sürece başaramayacakları hiç bir olgunun olmadığını kaydetti.

Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ise, 30 Mart seçiminin önemine dikkat çekerek, hizmet için yola çıktıklarını belirtti. Özgüven "Bizim partimizin misyonu vatandaş odaklı icraatlardır" şeklinde konuştu.

22. ve 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya da, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, her türlü engellemeye, kösteğe rağmen dik duran bir Başbakan olduğunu ifade ederek, "Ne yaptı size Başbakanımız? Ben söyleyeyim, garibanın, fakir fukaranın hakkını gözetip dostları oldu. Milletin gönlüne düşen Erdoğan sevdasını atamıyorlar. Açmış ellerini 'uzun oğlan' ölsün diye dua ediyorlar" diye konuştu. Çetinkaya Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'ya sert bir şekilde yüklenerek, Ereğli'nin parasının çar çur edildiğini iddia etti.

"18 trilyon kuma gömülmez" diyen Çetinkaya, "Oprukçu özel bankadan kredi çekerek borçlandı. Önünü açsak IMF'den borç alacak. Ereğli insanını saf yerine koymayın. Doğruyu söyleyin. 'Sulama projesinin çiftçi payını ben ödeyeceğim' diyor Oprukçu. Sen hiç hesap yapmıyor musun? Katkı payının 200 trilyon olduğunu bilmiyor musun? Ele alsak kılçıkla çıkacaksınız" dedi.

Başkan Oprukçu'nun projelerin hayal olduğunu kaydeden Çetinkaya, "Hazırlattığınız projelerinizi hangi parayla yapacaksınız. Sizin bütçeniz ne. Daha işçilerin maaşlarını ödeyemiyorsunuz, arsa satışı yapıyorsunuz. Milletin gözünü boyamayı bırakın. Ereğli geçmişte iktidarla kavgalı olduğu için hep kaybetti. Çevremizdeki ilçeler il olup yatırım alırken Ereğli yerinde saydı. Bizim dönemimizde şaha kalkan hizmet sizinle beraber durdu. Ele alsak kılçıkla çıkacaksınız. Ereğli, Ankara ve Konya ile kavgalı olmamalı. 17 Aralık'ı Oprukçu anlasa o bile AK Parti'ye oy verir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ereğli Teşkilatından 'Birlik ve Dayanışma' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement