AK Parti Esenler 7. Olağan İlçe Kongresi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Esenler 7. Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Esenler 7. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

15.11.2020 16:57  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Esenler 7. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde yapılan kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, AK Parti'nin büyük bir davanın adresi olduğunu söyledi.

Akbaşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız, 46 yıldır kendi toprağımız olan, Kıbrıs'ın toprağı olan Maraş'ta. Maraş'ın ziyaretine ve 37 yıl önce istiklalini bağımsızlığını ilan eden KKTC'nin kutlamalarına katılmak üzere oradalar. 28 yıl sonra Azerbaycan Karabağ'da Allahu ekber sesi yükseliyorsa, Kıbrıs'ta 46 yıldır yapılamayanlar yapılıyorsa bunun arkasında Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti var." ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da 18 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde büyük hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanının yol arkadaşları olarak konulan hedefleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Şenocak, "Bizim için asıl önemli olan çalışmaktır. Bizim üzerimize düşen vazife, elimizden geleni yapmaktır. Allah rızası için işimizi en iyi şekilde yapanlardan olacağız. İnşallah bugünden daha fazla çalışarak Allah'ın izniyle 2023'te yeni Türkiye'nin yeni Başkanı olarak tekraren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapacağız." diye konuştu.

Kongrede, divan heyeti belirlendikten sonra gündem, faaliyet, gelir-gider ve hesap raporları okunarak ayrı ayrı oylamaya sunuldu. Gelecek dönem için tahmini bütçe raporu delegelere aktarılıp oylandıktan sonra mevcut başkan Umut Özkan'ın aday olduğu tek listeyle seçime gidildi.

Kongreye, AK Parti İstanbul Milletvekilleri İffet Polat, Emine Sare Aydın, Hasan Turan, Abdullah Güler, Nevzat Şatıroğlu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve partililer katıldı.

AK Parti Esenler 7. Olağan İlçe Kongresi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Esenler 7. Olağan İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.

  • Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı
    18:41 Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı

    Bolu'da Orman Haftası nedeniyle Valilik Meydanı'nda vatandaşlara 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. İl ve ilçelerde toplam 20 bin adede yakın fidan dağıtıldığı öğrenildi. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında Bolu Kardelen Meydanı'nda düzenlenen fidan dağıtım etkinliğinde 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. Fidan dağıtım etkinliğine Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve Bolu ilindeki kurum amirleri ile bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri, işletme müdürleri ve kurum personeli katıldı. Ihlamur, karaçam, sarı çam, ceviz, kuşburnu, kestane, mavi ladin, sedir ve kızılcık türlerinden toplam 2 bin 500 adet fidanın ücretsiz olarak dağıtıldığı etkinlikte vatandaşların ilgisi oldukça fazlaydı. Tüm fidanlar kısa sürede tükendi. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.


Advertisement