AK Parti Eskişehir Kadın Kolları İlçelerdeki Kongrelerini Tamamladı - Son Dakika
Politika

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları İlçelerdeki Kongrelerini Tamamladı

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları İlçelerdeki Kongrelerini Tamamladı

Ak Parti Eskişehir Kadın Kolları 5.olağan kongre sürecinde ilçelerdeki kongrelerini tamamladı.

11.10.2017 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Eskişehir Kadın Kolları 5.olağan kongre sürecinde ilçelerdeki kongrelerini tamamladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Tepebaşı ve Odunpazarı ilçeleri dışındaki dış ilçelerimizdeki kongreleri kadınların yoğun katılımıyla tamamladıklarını belirtti. Yalçın, "Bizler AK Kadınlar, bu kutlu yürüyüşümüzde öncelikli hedefimiz 2019 olarak milletimiz daha çok hizmet alsın, kazansın diye çalışacağız. Gittiğimiz ilçelerimizde Ak Partili belediye başkanlarımızın ilçelerimize yaptıkları hizmetler ve kadınlarımız için yaptıkları çalışmalar bizleri çok memnun etti. O ilçedeki kadınlarımızda verilen imkanlardan kazınımlardan memnun. Görüyoruz ki halkın içinden, milletine hizmet eden ve edecek yerel yönetimler şehrimizin her ilçesinde ve merkezde de gerekli. Biz kongre sürecimiz ile partimiz olarak yeni bir atılım dönemine başlıyoruz ve bu süreçte yine gücümüz kadınlarımız ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Kongrelerini tamamlayan İlçe Kadın Kolları başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Önceki dönem başkanlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yine bu süreçte desteklerini esirgemeyen ilçe belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, gençlik kollarımıza ve yönetimlerimize de teşekkür ediyorum. Kongre sürecimize önümüzdeki günlerde Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe Kadın Kolları kongrelerimiz ile devam edeceğiz" dedi.

Ak Parti Eskişehir Kadın Kolları 5. olağan kongre sürecinde; Alpu İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Keskin, Beylikova İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Küçük, Çifteler İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Can Geçkalan, Günyüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazik Ayık, Han İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Belceli, İnönü İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Zeybek, Mahmudiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Talay, Mihalıççık İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Karakaya, Mihalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çakır, Sarıcakaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Kadriye Okur, Seyitgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Suriye Akipek ve Sivrihisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Şemnur Altınsoy görevlendirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Eskişehir Kadın Kolları İlçelerdeki Kongrelerini Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement