AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay, Eto Fuar Merkezini İnceledi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay, Eto Fuar Merkezini İnceledi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve Eskişehir Ticaret Odası Hizmet Binası inşaat çalışmalarını inceledi.

18.08.2017 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve Eskişehir Ticaret Odası Hizmet Binası inşaat çalışmalarını inceledi.

ETO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası projesini yerinde inceleyen Günay, bu projenin şehir ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.

Eskişehir'in yeni yatırımlara ihtiyacı olduğunu aktaran Günay, şehre değer katacak kalıcı bir eser kazandırılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi sayesinde kent turizminde büyük bir eksikliğin giderileceğini aktaran Günay, projenin şehre yatırım yapacak iş insanlarına cesaret verdiğini aktardı. Eskişehir'in gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu bildiren Günay, şehrin marka değerini artıracak projelerden dolayı ETO Başkanı Metin Güler'e teşekkür etti.

Günay ile proje hakkındaki detayları paylaşan Güler ise projenin Eskişehir kent markası ve turizminin geliştirilmesi kapsamında çok önemli bir misyon üstleneceğini kaydetti.

Fuar merkezi projesi ile Eskişehir ekonomisine 600 milyon lira katkı sağlayacaklarını hatırlatan Güler, Eskişehirli tüccar ve esnafın daha çok kazanabilmesi için birçok proje planladıklarını ve bazılarını hayata geçirdiklerini ifade etti.

Turist bilgi noktası ve turist servislerini hizmete sunduklarını bildiren Güler, Eskişehir'in turizmden hak ettiği payı alabilmesi için öncülük etmeye devam edeceklerini aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay, Eto Fuar Merkezini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement