AK Parti Eskişehir Milletvekili Karacan'dan sağlık çalışanlarına tebrik - Son Dakika
Güncel

AK Parti Eskişehir Milletvekili Karacan'dan sağlık çalışanlarına tebrik

AK Parti Eskişehir Milletvekili Karacan\'dan sağlık çalışanlarına tebrik

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

01.12.2020 14:55  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı-2, Tepebaşı-8 ve motosiklet ambulans merkezlerinde çalışan sağlık personelini ziyaret eden Karacan, çalışmalarında başarılar diledi.

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınında gösterdikleri çaba ve fedakarlıkları için tüm personele teşekkür eden Karacan, şunları kaydetti:

"Her zamankinden farklı bir süreçteyiz. Kutsal bir hizmete nail olan sağlık çalışanlarımız geçirdiğimiz bu dönemde gerektiğinde kendi sağlıklarını bile riske atarak canla başla görevlerini yerine getiriyorlar. 7/24 çalışan arkadaşlarımıza bir nebze de olsa moral verebilmek için bugün yanlarındayız. İnşallah ülkemizin de hızla çalıştığı aşının bulunmasıyla bu virüs belasından da kurtulup normal hayata geçeceğiz. Her bir birey olarak biraz daha sabır, biraz daha hijyen ve özen göstermemiz gerekiyor. Vatandaşlarımızdan en büyük ricam ise acil durumlarda saniyeler ile mücadele eden bu personellerimize trafikte lütfen yol verelim, geçişlerini kolaylaştıralım. Unutmayalım ki bir gün o aracın içerisinde biz veya yakınlarımız da olabilir."

Karacan, kente birçok noktada açtıkları istasyon, tam donanımlı araçlar ve tecrübeli personel ile hizmet veren başta İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Erdinç Özkurt ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala'ya teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Eskişehir Milletvekili Karacan'dan sağlık çalışanlarına tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement