AK Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, AK Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı.

01.06.2018 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, AK Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı.

Kesikkapı Mahallesi Çarşı Caddesi'nde açılan seçim koordinasyon merkezinin açılışına, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Bülent Karakuş, AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, AK Parti Muğla milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye ekonomisinin 3 kat büyüdüğünü, Türkiye'nin altyapı, ulaşım, sağlık ve sağlıkta bugün dünyayla rekabet edebilecek konumda olduğunu söyledi. Özyer, "Bunların yanında çok değişik sıkıntılar yaşadık. Türkiye'de yaşanan sıkıntılar ülkenin huzurunu bozmak ve büyümesini engellemek için çıkartıldı. Emperyalist güçler ve içerideki işbirlikçileri Türkiye'ni büyümesinin önüne geçmek hiç boş durmadılar ve ellerinden geleni yaptılar" dedi.

Son 50 yıla bakıldığı zaman sağcı solcu, laik muhafazakar çatışmalarının çıkarıldığını en son da hain darbe girişiminin yaşandığını belirten Özyer, "Hep gençlerimiz kaybettik Hain darbe girişimiz bize iki nesil kaybettirdi. Onun için bu coğrafyada uyanık, güçlü olmak zorundayız. Kalkınmayı gerçekleştirmek, teknolojide ilimde bilimde güçlü olmak durumundayız. Onun için Türkiye'nin koalisyonlarla, darbelerle zaman kaybetmemesi lazım. Her darbede Türkiye yıllarını kaybetti. Bundan sonra Türkiye'nin kazanımlarını kaybetmemesi için istikrarlı, güçlü meclislere ihtiyacı var." diye konuştu.

Özyer, seçimlerden sonra yapısal reformlar yaparak 81 milyonun güven duyduğu, enerjisini sağlığa, eğitime, ilime, bilime ayıran bir Türkiye'yi gerçekleştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Bülent Karakuş ise Cumhuriyet döneminin en önemli seçimlerine 22 gün kaldığını bildirdi.

Türkiye'yi 16 yıldır başarıyla yöneten AK Parti hükümetlerinin bu seçimlerde de iktidara talip olduğunu dile getiren Karakuş şunları kaydetti:

"Diğer partiler kadınlardan gençlerden bahseder. Bizim Muğla'daki 7 milletvekili adayımızda İki kadın adayımız ve 20 yaşında adayımız bulunuyor. Diğer adaylarımızla Muğla'nın hizmetine talibiz. Bugüne kadar Muğla'dan AK Parti 2 milletvekilinden fazla çıkarmadı. Ancak bu seçimde üçüncü sıradaki adayımız Muhittin Kayabaş Fethiyeli. Fethiyelilerin de gerekli gayreti gösterip Kayabaş'ı meclise göndereceklerine inanıyorum."

24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu anlatan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan da seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını diledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin Tedbirler Değerlendirildi
    16:29 Adana'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin Tedbirler Değerlendirildi

    Adana'da 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda, seçim öncesinde, seçim anında ve sonrasında herhangi bir aksaklığa mahal vermemek için alınması gereken önlemler ele alındı. Vali Yavuz Selim Köşger, toplam seçmen sayısının 1 milyon 629 bin 959 kişi olduğunu ve güvenlik personeli, araç ve ekipman sayısını açıkladı. Toplantı sonunda yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Ortaca'da pazar yeri ziyaretlerinde bulundu
    16:27 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Ortaca'da pazar yeri ziyaretlerinde bulundu

    Aydın Ayaydın, Ortaca ilçesinde kurulan pazarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Halkın hizmete susadığını ifade eden Ayaydın, seçimlerde destek istedi ve yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

  • Anavatan Partisi, Antalya'da AK Parti adaylarını destekleyecek
    16:25 Anavatan Partisi, Antalya'da AK Parti adaylarını destekleyecek

    Anavatan Partisi, pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ile Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer'i destekleme kararı aldı. Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı, kararın Antalya'nın geleceğine yönelik büyük bir adım olduğunu ve tamamen halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda alındığını belirtti. Narlı, Hakan Tütüncü'nün liderlik becerileri ve tecrübesi ile Rıza Sümer'in vizyonunun Antalya'nın gelişimi için büyük önem taşıdığını vurguladı.

  • Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı
    16:23 Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı

    Ardahan'ın Posof ilçesinde yıllardır özlemi çekilen doğal gaz çalışmaları sona erdi. İlk gazın açılışı yapıldı ve törene yüzlerce kişi katıldı. Posof'a bağlanan doğal gazın açılışı meşalelerle gösterildi.

  • AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
    16:19 AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

    AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, seçime günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her gün birçok ziyaret ve toplantı ile vatandaşlarla buluşan Sami Er, 31 Mart akşamı Malatyalıların Cumhur ittifakına en yüksek oyla destek olacağına inandığını söyledi.

  • AK Parti Milletvekilleri Alaca'da Coşkuyla Karşılandı
    16:18 AK Parti Milletvekilleri Alaca'da Coşkuyla Karşılandı

    Çorum'un Alaca ilçesinde, AK parti seçim bürosuna sürpriz ziyaret gerçekleştiren milletvekilleri vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

  • AK Parti Eskişehir İl Başkanı: Teşkilatımız Seçime Hazır
    16:17 AK Parti Eskişehir İl Başkanı: Teşkilatımız Seçime Hazır

    AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, partisinin teşkilatının seçime hazır olduğunu açıkladı. Albayrak, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5 bin 700 teşkilat mensubunu görevlendirdiklerini belirtti. Seçimlerde problemsiz ve şaibeye mahal vermeden sonuçları takip edeceklerini ve gerektiğinde itirazda bulunacaklarını söyledi. Albayrak, belediye başkan adaylarıyla birlikte aylardır sahada çalıştıklarını ve Eskişehir'in gerçek belediyecilikle buluşmasına bir adım kaldığını ifade etti.

  • Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı
    16:17 Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı

    Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, açılışta yaptığı konuşmada çalışanlara teşekkür etti ve yapılan hizmetlerden bahsetti. Ayrıca turizm sezonunun uzatılması çağrısında bulundu.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: Belediyecilik AK Parti'nin işi
    16:16 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: Belediyecilik AK Parti'nin işi

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Biz verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği vaatte bulunmayan bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu tüm kesimlere yönelik hizmetlerimizle milletimize gösterdik.


Advertisement