AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak, inşaatı süren tesisleri inceledi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak, inşaatı süren tesisleri inceledi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak, inşaatı süren tesisleri inceledi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede yapımı devam eden tesisleri inceledi.

24.08.2021 13:56  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede yapımı devam eden tesisleri inceledi.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Fadıloğlu'nu makamında ziyaret eden Bakbak, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Babbak ve Fadıloğlu, daha sonra Umut Gençlik Kütüphanesi, Mütercim Asım Kütüphanesi inşaatlarıyla Çıksorut Stadyumu şantiyesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Düşünen, üreten ve geliştiren nesillerin kütüphanelerden çıktığını ifade eden Bakbak, "İnşa ettiğimiz kütüphaneler özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için rahat, huzurlu, ferah bir çalışma ortamı sunuyor. İçeride grup çalışmalarına uygun alanlar da var, iç avlular mevcut. İnşallah önümüzdeki dönemde kütüphanelerimizin sayısını artırıp öğrenme aşkıyla dolu evlatlarımızın istifadesine sunmayı sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Bakbak, Şehitkamil'in çehresini değiştirip güzelleştiren çevre projelerinin aksamadan yürütüldüğünü aktararak, şunları kaydetti:

"Bu noktada Şehitkamil Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü güzel işler yapmaktadır. Ağaç dikimi bilimsel yöntemler kullanılarak gerçekleştiriliyor. Fidanlar, 2 yıllık süre zarfında şehrin toprağına uyum sağlıyorsa süreç sonuçlandırılıyor. Şehitkamil'in park ve bahçelerindeki güzel görüntünün ardında büyük bir emek var. Parklarımızda ve bahçelerimizde özel tasarımlı, temiz, kullanışlı bahçe mobilyaları kullanılıyor. Bu ürünler, imalat, montaj, boya yapım ve bakım kapasiteleri olan atölyelerde profesyonel bir imalat hizmetiyle üretiliyor."

İncelemelerde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Teymur ve AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç da hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak, inşaatı süren tesisleri inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement