AK Parti Gaziemir'de Yönetime "12 Dev Adam" Talip - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gaziemir'de Yönetime "12 Dev Adam" Talip

AK Parti Gaziemir\'de Yönetime "12 Dev Adam" Talip

AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı Kasım ayı Danışma Meclisi ve Aday Adayı Tanıtma Toplantısı gerçekleştirildi.

27.11.2013 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı Kasım ayı Danışma Meclisi ve Aday Adayı Tanıtma Toplantısı gerçekleştirildi. Gaziemir Akın Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen ve yoğun katılıma sahne olan toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcısı M.Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün'ün yanı sıra AK Parti Gaziemir Belediye Başkan aday adayları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle partililer katıldı.

TELİNGÜN: TÜRKİYE AK PARTİ İLE ÇAĞ ATLADI

14'üncüsü düzenlenen danışma meclisi toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, AK Parti'nin göreve geldiği 2002 yılından bu yana hizmetleriyle Türkiye'ye adeta çağ atlattığını ifade etti. Telingün, "10 Aralık 2011'de Gaziemir'de devraldığımız AK Parti Bayrağını 7 bin 500 üyeden 12 bin 500 üyenin üzerine çıkardık. Bunun yanı sıra sandık kurullarımız yaklaşık bir aydır yüzde 95'in üzerinde hazır hale geldi. 16 mahallemizde 16 mahalle teşkilatımız, en az ilçe yönetimi kadar aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürmekte. AK Partili olmak, feodal ilişkilere dayanmadan, isimlere siyaseti mahkum etmeden, adaleti ve kalkınmayı hizmet bilmiş, millete hizmetkar olmanın millete efendilik etmenin önünde olan bir felsefedir. AK Parti'nin 12 yıldır ülkemize kazandırdıklarını artık her kesimden insan kabul ediyor. AK Parti son 12 yıldaki hizmetleriyle Türkiye'ye adeta çağ atlatmıştır" diye konuştu.

26 GÜNDE 500İŞYERİ, 500 EV ZİYARET EDİLDİ

Telingün, "AK Parti Gaziemir Teşkilatı olarak, 12 Belediye Başkan aday adayımızla birlikte, 16 mahallede '500 ev 500 iş yeri ziyareti' sloganıyla bir program gerçekleştirdik ve bu programı 26 gün gibi kısa bir sürede tamamladık. Bu başarı için başta Belediye Başkan aday adaylarımız olmak üzere diğer teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Oturduğu makamın hakkını veren, Gaziemir'e yakışan bir yerel yönetim anlayışı için şimdi AK Belediyecilik zamanıdır" dedi.

Teşkilata uyarılarda da bulanan Telingün, "Kendi içimizde ne yaşarsak yaşayalım, bunu dışarıya yansıtmadan, yek vücut olarak çalışmalıyız. 12 adayımız var, ancak biri seçilecek. ve artık bu isim belirlendikten sonra AK Parti aşkıyla bu adayımızın arkasında olalım, onun için çalışalım" diye konuştu.

İlçe Başkanı Sabır Telingün'ün konuşmasının ardından söz alan İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar, Gaziemir Belediye Başkan aday adayı 12 ismi, partililere takdim etti. Aday adaylarını "12 dev adam" diye tanıtan Çakar, kadın adayların bunu ayrımcılık olarak algılamaması ricasında bulundu ve adaylara başarı diledi. Aday adayı tanıtımları için öncelikle bayan adaylar, ardından da diğer aday adayları kürsüde kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

Aday adayları arasında ilk sözü Mediha Balbakan aldı. Balbakan'ın ardından sırasıyla Nil Turan, Gaziemir eski Belediye Başkanı Adnan Yüksel, Coşkun Doğru, Erol Kaya, Hüsnü Demir, Sarnıç eski Belediye Başkanı İsmail Acar, Kerem Fahri Baykalmış, Nazmi Yılmaz, Sehalattin Daver, Serdar Muçay ve Yılmaz Eroğlu söz alarak, kendilerini partililere tanıttı.

AKAY: HİZMET İÇİN TERCİH AK PARTİ OLMALI

Aday adayı tanıtımlarının ardından son sözü alan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti Gaziemir Teşkilatı'nın misafirperver ve coşkulu karşılamasından dolayı İlçe Başkanı Sabır Telingün'e teşekkür etti. 2014 yerel seçimlerini çok önemsediklerini belirten Akay, bununla birlikte 4 ay sonra halkoyuyla seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin de son derece önemli olduğunu vurguladı.

Akay şu açıklamalarda bulundu; "Öncelikle AK Parti bayrağı altında, Gaziemir'in çehresini değiştirecek düşüncelerle, hizmet için, değişim için aday adayı olmuş, teşkilatlarının bahrından çıkmış tüm arkadaşlarımıza gönülden başarılar diliyorum. Elbette yerel seçimler bizler için çok önemli. İzmir'in kangren olmuş sorunlarına çözümün AK Belediyecilik olduğunu defalarca, birçok ortamda ifade ettik. Gerek Büyükşehir gerek ilçelerde olsun, kentin özlediği belediyecilik anlayışını AK Parti ile İzmir'de sağlayacağız. Amacımız bu seçimde yüzde 50'nin üzerinde başarı sağlayarak seçimden birinci parti olarak çıkmaktır. Belediye seçimlerine verdiğimiz önem bir yana, Cumhuriyet tarihinden beri ilk olarak halkın oyuyla seçimi yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini de son derece önemsiyoruz. Halkın ilk defa oyuyla Cumhurbaşkanını belirleyeceği bu seçim de bu bakımdan son derece önemli."

Akay'ın konuşmasının ardından Gaziemir'e talip 12 Belediye Başkan aday adayı ve partililer kürsüde fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gaziemir'de Yönetime '12 Dev Adam' Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement