AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şimşek'ten Büyükkılıç'a ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şimşek'ten Büyükkılıç'a ziyaret

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şimşek\'ten Büyükkılıç\'a ziyaret

AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Furkan Mert Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

23.06.2020 12:11  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Furkan Mert Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şimşek ve gençlik kolları yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükkılıç, görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Gençlerin eğitimli, donanımlı olmasının önemine dikkati çeken Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Sizlerin ya da abileriniz vasıtasıyla partimizin kapısı her gün açık. Teşkilatlarımız yapılması gereken faaliyetleri yapıyor. O manada sizlere dua ediyor ve takdir ediyoruz. Cenab-ı Allah gücümüzü arttırsın. Bize yakışan kucaklayıcı olmak, bize yakışan gençlerimizin elinden tutmak, bize yakışan kendimizi iyi ifade edebilmek. Ben inanıyorum ki insanlar bizi tanıdığı zaman, bizlerin vermek istediği mesajı anladığı zaman, bizden başka bir yerde bulunmayacaktır. Ama biz kendimizi ifade edemezsek başkaları bizi kendi çarpık zihniyet ve anlayışları ile başka türlü göstermeye çalışırsa o zamanda kaybeden oluruz. O anlayış içerisinde sizin mesajınıza Kayseri'nin değil Türkiye'nin değil tüm insanlığın ihtiyacı var. Bu sorumluluk ve anlayış içerisinde hepimiz el ele gönül gönüle olmak suretiyle mesajlarımızı ulaştıracağız. En önemlisi söyledikleriyle uyguladıkları bir olan kardeşler topluluğu olacağız."

Ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirten Furkan Mert Şimşek de arkadaşlarıyla güzel bir ekip olduklarını ve uyum içinde çalıştıklarını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şimşek'ten Büyükkılıç'a ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da dehşet: 34 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
    14:52 Antalya'da dehşet: 34 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ortaya çıkması, şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatmasıyla gerçekleşti. Şüpheli, cami imamına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldıktan sonra cinayeti işledi. Şüpheli gözaltına alınırken, karısının cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

  • Eskişehir'de Motosikletten Ateş Açma Olayında 2 Şüpheli Tutuklandı
    14:52 Eskişehir'de Motosikletten Ateş Açma Olayında 2 Şüpheli Tutuklandı

    Eskişehir'de bir şahsın motosiklet üzerinden ateş açılması sonucunda yaralandığı olayla ilgili polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda yakalanan 7 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda 1 ruhsatsız tabanca ve 8 fişek ele geçirildi.

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement