AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Açıklaması

"Yapılacak çalışmalarla, algı ve stratejinin iyi yönetilmesi ile İzmir özlediği hizmete ve belediyeciliğe AK Parti ile kavuşacak"

12.01.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, yapılacak çalışmalar, algı ve stratejinin iyi yönetilmesi sonucu İzmir'in özlediği belediyecilik hizmetine AK Parti ile kavuşacağını söyledi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal İşlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, parti binasını ziyaret etti.

Yerel seçim sürecinde propaganda, organizasyon ve seçime hazırlık çalışmalarını yürütecek parti binasındaki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışmaları hakkında bilgi alan Hotar, "AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından hazırlanan SKM'nin yapısı ve binası heyecan verici. İl binamızda başlayan bu heyecan inanıyorum ki sokağa da yansıyacak ve yapılacak olan çalışmalarla algı ve stratejinin iyi yönetilmesi ile  İzmir özlediği hizmete ve belediyeciliğe AK Parti ile kavuşacak" ifadelerini kullandı.

İzmirliler'in 30 Mart'taki yerel seçimlerde tercihlerini AK Parti'den yana kullanmasını isteyen Nükhet Hotar, şunları kaydetti:

"İzmirli hemşerilerimizin AK Parti'ye olan teveccühlerini göstermelerini yürekten diliyor ve rica ediyorum. Belediyeciliği çok iyi bilen AK Parti, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile güzel İzmir'imize hizmet anlamında en üst düzeyde bilgi beceri ve deneyimlerini aktarma şansını bulacaktır."

Hotar, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcıları Atillla Kaya, Refik Uzun ve Ahmet Kurtuluş, İl Sekreteri Habib Sünbül, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mesut Demirkaya, Veysel Güldoğan ve İbrahim Ölmez ile toplantı yaptı.

SKM'deki çalışmalar

Kaya ve Uzun, Hotar'a SKM çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İzmir milletvekillerinin de sahadaki çalışmalar kapsamında belirlenen ilçelerde faal olarak çalışacağını kaydeden Kaya, şunları bildirdi:

"Özellikle seçim propaganda döneminde İzmir genelindeki tüm seçim çalışmaları bir merkezden koordine edilecek. Büyükşehir Belediye Başkan adayı, ilçe belediye başkan adayları ve milletvekili ziyaretlerinin planlaması gerçekleştirilecek. Seçim bürolarının çalışma programı, seçim hazırlıkları, görev dağılımı, yol haritasını belirleme, izleme, çalışmaları tek merkezde toplama, sandık görevlilerinin koordinasyonu, eğitimi, tanıtım ve medya ile basın faaliyetleri de SKM tarafından organize edilecek."

Kaya'nın başkanlığında oluşturulan SKM'de, Sinan Aydın, Fırat Aytekin, Yusuf Kenan Çakar ve Kadir Uçar başkan yardımcıları olarak görev yapacak.

İl Kadın Kolları Temsilciliği görevini Gül Köyüstü yürütürken, İl Gençlik Kolları Temsilciliği görevini ise Ümit Kaymaz sürdürecek.

Şule Özdin, Melek Eroğlu, Ömer Günaydın, Halis Hayırlı, Jale Taşoğlu, Gökhan Turamanlar, Ahmet Kurtuluş, Mesut Demirkaya, Habib Sünbül, Saliha Tekin ve Büşra Gülhan Pehlivanlar SKM'de görev alacak.

Teşkilat Koordinatörleri Hüseyin Uzun, Veysel Güldoğan, Hamdi Erdem, Ahmet Şimşek ve Mustafa Gedikoğlu da SKM bünyesinde çalışacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement