AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tercih yaptı.

29.12.2022 12:44  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tercih yaptı.

İleri, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin, yurt içi ve dışında çektiği "spor", "haber" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

"Spor" kategorisinde Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Şükür secdesi", "haber" kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "Togg'un ilk yolculuğu" ve "çevre-yaşam" kategorisinde Orhan Çiçek'in "Yangın müdahalesi" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

İleri, oylamada birbirinden güzel fotoğrafların bulunduğunu ve "spor" kategorisinde "Şükür secdesi" başlıklı fotoğrafı seçtiğini belirterek, "Fas bizim ilgiyle takip ettiğimiz bir mücadele ortaya koydu. Tarihi ve manevi bağlarımız olan bir millet. Başarılı oldular ve biz de bunu sevinçle karşıladık." diye konuştu.

Togg'un üretim bandından indirilmesinin Türkiye Yüzyılı'nın ilk fotoğrafı olduğunu söyleyen İleri, mühendis bir siyasetçi olarak Togg'un üretilmesi ve ülkenin markasıyla piyasaya çıkmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

İleri, "çevre-yaşam" kategorisinde Muğla'nın Datça ilçesindeki orman yangınında mahsur kalan kaplumbağanın jandarma ekiplerince kurtarılmasına ilişkin fotoğrafı tercih ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

"O fotoğraf bende birçok değişik düzeyde çağrışımlar uyandırdı. Her şeyden önce insan-doğa ilişkisi içerisinde insanın sadece doğayı yıkan veya doğayı yıpratan bir rolü olmadığını, yeri geldiğinde doğaya yardım eden, doğayı koruyan bir aktör olabileceğini de resimleyen bir fotoğraftı."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement