AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Bartın’da, "Biz hizmet siyaseti yapıyoruz, onlar kaset siyaseti yapıyor.

22.03.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Bartın'da, "Biz hizmet siyaseti yapıyoruz, onlar kaset siyaseti yapıyor. Hizmet siyaseti başka, kaset siyaseti başkadır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Gürgenpınarı'nda parti teşkilatı, esnaf ve iş adamlarıyla kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Yapılan kahvaltı programına; AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclis üyesi adayları, iş adamları, STK temsilcileri, esnaf ve çok sayıda parti teşkilatı üyesi katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, belediyeler arasında hizmet rekabeti olması gerektiğini söyleyerek, "Rekabet kalitelidir. Rekabet, 'Ben daha iyi yaparım' yarışı, 'Daha fazla hizmet üretirim' yarışı olmalı ama özellikle siyasi partilerin genel başkanlarının seçim gezilerinde söylediklerine bakalım. Bakınız bu seçimlere doğru giderken, seçim beyannamesi açıklayan tek parti AK Parti olmuştur. Diğer hiçbir siyasi parti 30 Mart 2014 seçimleriyle ilgili bir seçim beyannamesi ortaya koymadı. 'Biz yerel yönetimlerde daha önceki tecrübelerimize dayalı olarak bu 5 yıllık dönemde şunları da yapacağız, yerel yönetimlerle yeni açılımlar getireceğiz' diye herhangi bir seçim beyannamesi açıklamadılar. Biz hizmet siyaseti yapıyoruz, onlar kaset siyaseti yapıyor. Hizmet siyaseti başka, kaset siyaseti başkadır. Amaçları acaba AK parti'nin yürüyüşünü nasıl durdururuz, Tayyip Erdoğan'ın itibarını nasıl sarsarız, Erdoğan'ın millet nezdindeki saygınlığını nasıl zedeleyebiliriz? Halbuki bu seçim, 'Ben daha iyi belediyecilik hizmetleri yaparım' yarışı olması lazımdır ama bir ön kesme, bir 'AK Parti'nin yürüyüşünü ve Tayyip Erdoğan'ın hizmet aşkını ve şevkini acaba kırabilir miyiz?' diye belden aşağı vurma diye tabir edilen bir seçim çalışması yürütülüyor" dedi.

Daha sonra parti teşkilatı tarafından Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e hediye takdimi yapıldı. Şahin ve beraberindekiler, kahvaltı sonrası Bartın kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement