AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Keskin'i ziyaret etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Keskin'i ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Keskin\'i ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, FETÖ, PKK ve DEAŞ'ın uyduruk bir proje olduğunu belirterek, "Ülkemizin güney sınırında bir terör devleti olsun istiyorlar.

24.05.2019 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, FETÖ, PKK ve DEAŞ'ın uyduruk bir proje olduğunu belirterek, "Ülkemizin güney sınırında bir terör devleti olsun istiyorlar. O terör devleti de her zaman başımıza bela olsun istiyorlar. Çünkü patronlar aynı. Para verenler de aynı. Ama cenabı hakka şükürler olsun başımızda dağ gibi dimdik duran Recep Tayyip Erdoğan var. Allah uzun ömürler versin. Arkasında da sizler varsınız. Dua ediyorsunuz. Destek veriyorsunuz. O da sizleri temsil ediyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 2 Haziran'da yapılacak seçimler kapsamında Kırıkkale'nin Keskin ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri de yapan Özhaseki, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar öncesinde vatandaşlara hitap eden Özhaseki, "Ben Keskin'in su sorununu, doğalgaz sorununu bilmiyordum. Buradaki tarihi eserlerin konakların restore edilmesi meselesi var onu da bilmiyordum. Yol üzerinden ben memlekete gidip geliyorum aynı zamanda ben Kayseri milletvekiliyim. Sanayi sitesini de görüyorum ama oradaki esnafımızın sorunlarını da bilmiyordum. Şimdi öğrendik. Çözmek için hep beraber toplantılar yaptık, kararlar aldık. Bunda da hayır vardır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında Keskin'i ziyaret edeceğini ifade eden Özhaseki, konuşmasında şunları kaydetti:

"Bunun için gelmeden önce enerji bakanımızı aradım. Dedim ki; senin bir Keskin'e gitmen lazım. Enerji Bakanı olarak orada doğalgaza ne zaman başlayacaksın, programa ne zaman alıyorsun ne zaman bitirmen lazım bunu söylemen lazım. Herkes senden bunu bekliyor dedim. Dedi ki; (Abi hafta içerisinde hızla basıp gideceğim oraya orada dedi bu doğalgaz işini ne zaman başlayıp bitireceğimizi oradaki vatandaşa söz vereceğim) dedi. Bende teşekkür ettim kendisine. Dede beyin dediği gibi Keskin'in başına talih kuşu kondu. İnşallah bu başlangıç olur bu hizmetler yapılır, çözülür. Arkasından diğer hizmetlere de gelir sıra. Zaten Cumhurbaşkanımız da Keskin'e uğrayacağını söyledi. Burada yapılacak olan işleri de sizlere söz verecek diye düşünüyorum."

"Türkiye üzerinde çok oyunlar oynanıyor"

Özhaseki, "Anadolu coğrafyası dünyanın en eski yerleşim yerlerinden birisidir. Bilim adamları öyle söylüyor. Cennet gibi bir vatana sahip. Ancak fitne odakları da bir türlü bitmek bilmiyor. Düşünürseniz geriye dönük 8-10 yıl içerisinde İslam aleminin başındaki belaları şöyle bir dikkatlice izlerseniz ağzı tatlı bir tane ülke bırakmadılar. Afrika'dan başlayıp ta Afganistan'a kadar uzanan bizim gönül coğrafyamız da huzur bırakmadılar. Türkiye üzerinde de o kadar çok oyun oynuyorlar ki emin olun bunların sayısının haddi hesabı yok. Bir iki tanesinden bahsedeyim. PKK diye bir bela var. Değerli kardeşlerim; bu memlekette bin yıldır biz Türk kardeşlerimizle kol kola, iç içe, can cana yaşıyor muzuyuz? Yaşıyoruz. Bir şikayetimiz de yok. Ama nasıl olduysa 20-30 yıl içerisinde bir bela çıkardılar. Birtakım gençleri kandırdılar dağlara götürdüler. Ellerine silah verdiler. Bizlere silah sıktırıyorlar. Böyle bir bela. Ne istiyorlar? Bu ülke bölünsün istiyorlar, parçalansın ve küçülsün istiyorlar" dedi.

"Zannetmeyin ki FETÖ denen lanet adam Erzurum'dan çıkmış bir molla arkasında kocaman bir Amerika ve Avrupa Birliği (AB) var" diyen Özhaseki, "Onlarla örgütlendiler 20-30 yıldır. Bunlar AK Parti döneminde yeni çıkmış gruplar değil. 30-40 yıldır varlar. Sakladılar kendilerini. Bir gün geldi gerçek yüzlerini hepimiz gördük. O gün silahlarıyla, tanklarıyla, tüfekleriyle çıktılar masum halka sivil halka kurşunlar sıktılar. 250 şehidimiz var. 2 binden fazla kardeşimizde gazi oldu" dedi.

"Türkiye bölünsün parçalansın bölünsün istiyorlar"

Konuşmasının sonunda FETÖ, PKK ve DEAŞ'ın uyduruk bir proje olduğunu belirten Özhaseki, "DEAŞ diye bir örgüt daha çıktı. Onlar da din görünümlü kara kara sakallar, kara kara cübbeleri var. İnsanları kesiyorlar, doğruyorlar bir de 'kelime-i tevhid' getiriyorlar. İslam tarihinde emini olun böyle bir örgüt yok. Ne bunlar peki? Uyduruk sonradan ortaya çıkmış proje örgütleri. Bu söylediğim 3 örgütünde para verenleri aynı. Destek verenleri aynı. İstekleri de aynı. Ne istiyorlar? Bir; Türkiye bölünsün parçalansın bölünsün istiyorlar. Bu bayrak dalgalanmasın istiyorlar. Ezan okunmasın istiyorlar. Küçülelim istiyorlar. Gönül coğrafyamızda liderlik yapmayalım istiyorlar. Mazlumların derdini söylemeyelim istiyorlar. Güçsüz bir Türkiye istiyorlar. 2'nci bir istekleri daha var. Oda ülkemizin güney sınırında bir terör devleti olsun istiyorlar. O terör devleti de her zaman başımıza bela olsun istiyorlar. Çünkü patronlar aynı. Para verenler de aynı. Ama cenabı hakka şükürler olsun başımızda dağ gibi dimdik duran Recep Tayyip Erdoğan var. Allah uzun ömürler versin. Arkasında da sizler varsınız. Dua ediyorsunuz. Destek veriyorsunuz. O da sizleri temsil ediyor" şeklinde konuştu.

Özhaseki'nin Keskin programına AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Keskin Belediye Başkan Adayı Dede Yıldırım, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçe Başkanları ve partililer eşlik etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Keskin'i ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Ankara İl Başkanlığı Mahalli İdareler Seçimleri için Toplantı Düzenledi
    13:23 CHP Ankara İl Başkanlığı Mahalli İdareler Seçimleri için Toplantı Düzenledi

    CHP Ankara İl Başkanlığı, Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim sürecini değerlendirmek amacıyla bir toplantı düzenledi. Toplantıda, oyların güvenle sayılması ve tutanaklara düzgün şekilde geçirilmesini sağlayan bir sistem kurulduğu belirtildi. Ayrıca, sandık başındaki görevlilerin koordinasyonu ve hukuki sorunlara müdahale için hazırlıklar yapıldığı ifade edildi.

  • Batman'da muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 2 şüpheli gözaltına alındı
    13:23 Batman'da muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 2 şüpheli gözaltına alındı

    Batman'ın Kozluk ilçesinde, Siirt'teki muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan silahlı kavgaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı. Olay yerinden firar eden şüphelinin aracı, PTS kameraları tarafından tespit edildi. Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan araçta ruhsatsız silah ve 10 fişek ele geçirildi.

  • Eskişehir'de 2 bin 361 sandıkta 696 bin 427 seçmen oy kullanacak
    13:21 Eskişehir'de 2 bin 361 sandıkta 696 bin 427 seçmen oy kullanacak

    Eskişehir Valiliği tarafından yapılan paylaşımla, 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimi için 2 bin 361 sandıkta 696 bin 427 seçmenin oy kullanacağı ve 4 bin 85 personelin güvenlik tedbirleri amacıyla görev alacağı duyuruldu.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Niğde'de JES projesi için mera olan arazinin çıkarılmasını eleştirdi
    13:16 CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Niğde'de JES projesi için mera olan arazinin çıkarılmasını eleştirdi

    CHP Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Niğde'de mera kapsamı dışına çıkarılan arazilerle ilgili açıklama yaparak, bu kararların hayvancılığın gelişmesini engellediğini belirtti. Adem, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya seslenerek, çiftçilerin ve hayvancılığın desteklenmesi gerektiğini ve bu yanlıştan vazgeçilmesini istedi.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: 'Seçim sonuçlarını çok hızlı bir şekilde alıyoruz'
    13:16 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: 'Seçim sonuçlarını çok hızlı bir şekilde alıyoruz'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin açıklama yaparak, seçim sonuçlarını hızlı bir şekilde alacaklarını belirtti. Yavuz, Türkiye'de 1 milyon aktif ve 1 milyon lojistik destek sağlayan arkadaşlarıyla bu işi gerçekleştirdiklerini söyledi. Ayrıca, sandık sayısının 259 bin 903 olduğunu ve herkesin kendi sandığında oy kullanması gerektiğini vurguladı.

  • Düzce'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    13:12 Düzce'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan başkanlığında gerçekleştirilen seçim güvenliği toplantısında, 31 Mart günü yapılacak seçimlerde bin 835 güvenlik görevlisi görev yapacak. Toplantıda, seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü. Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen bin 65 sandıkta, 299 bin 466 seçmenin oy kullanacağı ifade edildi. Ayrıca il genelinde 736 jandarma, bin 92 polis ve 7 sahil güvenlik personelinin seçim güvenliği için görevlendirildiği bildirildi.

  • Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
    13:10 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

    Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mustafa Dündar, ilçeyi adım adım gezip projelerini anlatarak destek istiyor.

  • Düzce'de Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
    13:04 Düzce'de Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

    31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde 'Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı' düzenlendi. İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'in yanı sıra müdür yardımcıları ve sıralı amirlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda seçim güvenliği ve seçim tedbirleri konuları ele alındı. Toplantıda, seçim günü oy verme ve oyların sayımları süreçlerinde emniyet ve asayişin sağlanması için alınan tedbirler görüşüldü ve istişareler yapıldı.

  • Denizli'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandık ve seçmen dağılımı belli oldu
    13:04 Denizli'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandık ve seçmen dağılımı belli oldu

    Denizli'de yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde kurulacak 2 bin 632 sandıkta 800 bin 548 seçmen tercihini yapacak. İlçelere göre açıklanan rakamlara göre, toplamda 2 bin 631 sandıkta 800 bin 548 vatandaş oy kullanacak.


Advertisement