AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "CHP, Cumhuriyeti kurmakla övünür.

31.10.2015 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "CHP, Cumhuriyeti kurmakla övünür. Ama hala tek başına iktidar iddiasında bulunamıyor. 'Ben tek başına iktidara geleceğim' diyemiyor. Bu güveni veremiyor. MHP'de çok eski bir siyasi partidir.  Oda veremiyor bu güveni. Bahçeli bugün Adana'da koalisyonu savunuyor" dedi.

Şahin, partisinin Yenice İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Şehit Celal Hatıl Parkı'ndan başlayan, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile çok sayıda vatandaşın katıldığı "AK Yürüyüş" programı, Akay Meydanı'nda son buldu.

Burada katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Şahin, iktidarları döneminde ülkeye ve Yenice'ye yapılan yatırımları anımsatarak, yeniden tek başına iktidar olduklarında yine yatırımlarına devam edeceklerini kaydetti.

Şahin, ilçe halkının kendilerine gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Karabük İl Başkanlığı tarafından Kemal Güneş Caddesi'nde düzenlenen mitingde konuşan Şahin, AK Parti'den başka  bir partinin tek başına iktidara gelme şanslarının olmadığını belirtti.

Onların tek başlarına iktidara gelme gibi bir iddialarınında olmadığını vurgulayan Mehmet Ali  Şahin, "AK Parti daha 14 yıllık bir parti. CHP, Cumhuriyeti kurmakla övünür. Ama hala tek başına iktidar iddiasında bulunamıyor. 'Ben tek başına iktidara geleceğim' diyemiyor. Bu güveni veremiyor. MHP'de çok eski bir siyasi partidir.  Oda veremiyor bu güveni. Bahçeli bugün Adana'da koalisyonu savunuyor" diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasında  bütün koalisyonların kısa sürdüğünü, en uzun koalisyonun MHP'nin de içinde bulunduğu DSP, MHP ve ANAP hükümetinin olduğunu anlattığına değinen Şahin, o hükümetin de 5 yıllığına kurulduğunu ancak 3.5 yılda çöktüğünü belirterek, o dönemde yaşanan olumsuzlukları anımsattı.

Şahin, vatandaşın bu 3 partiyi de barajın altında bıraktığını ifade etti.

AK Parti olarak hep tek başına iktidarı savunduklarına işaret eden Şahin, Türkiye'nin koalisyon dönemlerinde hep geriye gittiğini, kalkındığı dönemlerin ise hep tek partili dönemlerde yaşandığını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement