AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Eskişehir'de Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Eskişehir'de Açıklaması

"Sabahtan akşama kadar kaset çıkarıyorlar.

01.03.2014 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Sabahtan akşama kadar kaset çıkarıyorlar. Cumhurbaşkanı'nı, Başbakan'ı dinliyorsun. Niçin dinliyorsun? Enerji Bakanı'nı ya orada devlet sırrı olan şeyler başka istihbarat örgütlerinin eline geçerse bunun vebalini kim ödeyecek" dedi.

Soylu, Alpu ilçesinde AK Parti Alpu Belediye Başkan adayı Rafet Demirtaş'ın seçim bürosu önünde toplanan vatandaşlara yaptığı konuşmada, birilerinin Türkiye'nin başbakanını indirebilmek için her türlü tiyatroyu piyesi oynamaya çalıştığını söyledi.

Milletin gereken cevabı 30 Mart seçimlerinde vereceğini belirten Soylu, şöyle konuştu:

"Dershane' dediler dünyayı yıktılar, hepimizi neredeyse vatan haini ilan ettiler. Bizleri Şefkat Tepe dizisinde mi oynatmadılar. Sabahtan akşama kadar televizyonlarında göstermek mi istemediler, her şeyi yaptılar. Şeytanlaştırmaya çalıştılar. Neden dershane? Biz Türkiye'nin gelişmesini, okullarımızın çok daha iyi olmasını istemesek niçin 81 ilde 175 üniversiteyle hizmet verelim. Bu hükümet, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesine 12 yılda 650 trilyon para getirdi. Çok net bir şey söylüyorum, kıyamet kopardılar. Devletin sahibi siz misiniz kardeşim."

"Sabahtan akşama kadar kaset çıkarıyorlar"

"Bana 'niye AK Parti'ye geldin' diye soruyorlar. Allah şahittir, bugünleri gördüm Türkiye'ye suikast düzenlemek isteyenleri gördüm ve bir yiğit adamın yanında olmak için geldim" diyen Soylu, şöyle devam etti:

"Sabahtan akşama kadar kaset çıkarıyorlar. Cumhurbaşkanı'nı, Başbakan'ı dinliyorsun. Niçin dinliyorsun? Enerji Bakanı'nı ya orada devlet sırrı olan şeyler başka istihbarat örgütlerinin eline geçerse bunun vebalini kim ödeyecek. Nerede bu kasetler, kayıtlar. Bu ülkenin neredeyse içini dışını birbirine getirdiniz aylardan beri... Türkiye'de bir korku devleti oluşturdunuz. Bunun bir tek çaresi, ilacı var 30 Mart'ta sandıkta AK Parti'de olduğu zaman bilin ki Türkiye yeni Türkiye'ye adım atacak. Yıllarca dinleyeceksiniz, kelime kelime alıp kayıtlara, kasetlere geçeceksiniz, ondan sonra da servis edip 'biz bunları yapmadık, kim yapıyorsa gidin onları bulun' diyeceksiniz. Bu ülkede Muhsin Yazıcıoğlu'nun neden öldüğü, nasıl öldüğü, niçin yıllardan beri bulunamıyor. Niçin bu ülkede Hrant Dink katledildi. Bunun sonucunu bir bulalım kim bunu harekete geçirdi, kim bu işi oluşturdu. Niye Türkiye'yi bir zan altında bırakıyorsunuz hem de Türkiye'nin belki de en kritik meselelerinden bir tanesinde niçin onu durduruyorsunuz?. Niçin bu ülkede HSYK'nın 8-9 üyesi üst üste doktordan rapor alıp bu ülkenin hukukunu kilitlemeye çalışıyorlar. Niçin oluyor bunlar? Devlet siz misiniz? Yoksa devlet, milletin yıllardan beri itibar ettiği ve onun adaletine güvendiği bir anlayışın kendisi mi?"

Konuşmanın ardından Osmaniye köyüne geçen Soylu, burada Belediye Başkan adayı Demirtaş'a ait seçim bürosunun açılışını yaptı. - Eskişehir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Eskişehir\'de Açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Eskişehir'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement