AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Kıraathaneleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Kıraathaneleri Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Kıraathaneleri Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde kıraathaneleri ziyaret etti.

16.03.2014 01:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde kıraathaneleri ziyaret etti. Soylu, Türkiye'ye son 1 yıldır şehit haberi gelmediğini belirtti.

Soylu, Edirne ziyaretleri kapsamında sabah saatlerinde Uzunköprü'de kahvaltıya katıldı. Kahvaltıdan sonra Meriç ilçesinde yaptığı ziyaretlerin ardından Uzunköprü'ye dönen Soylu, partisinin Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Ercan Çobanoğlu ile birlikte Uzunköprü Bey Mahallesinde kıraathane ziyaretleri yaptı.

Ziyarette konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye'ye son 1 yıldır şehit haberi gelmediğini belirterek, "Türkiye'ye son bir yıldır şehit haberi gelmiyor. Sabancı'yı katleden taşeron örgüt bugün İstanbul sokaklarında İstanbul sokaklarını birbirine katmaya çalışıyor. Bugün anneler evlatlarını askere gönderiyor. Ama aynı endişeyle göndermiyorlar. Bugün yavuklular, yavuklularını askere gönderiyorlar ama endişeyle göndermiyorlar. Bugün yeni doğan çocuğunun kokusunu içine çekip 'Allah'ım çocuğumun kokusunu burnumdan eksiltme' diye yalvaran o çocuklar, artık bir endişe taşımadan askere gidip, terhis oluyorlar" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Kıraathaneleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement