AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Türkiye'de sağlık alanında gerçekleştirilen atılımlara işaret ederek, "Özellikle sağlık alanındaki hizmet kalitesinin yükselmesi sağlık turizmi bakımından döngüyü tersine çevirmiştir.

21.10.2017 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Türkiye'de sağlık alanında gerçekleştirilen atılımlara işaret ederek, "Özellikle sağlık alanındaki hizmet kalitesinin yükselmesi sağlık turizmi bakımından döngüyü tersine çevirmiştir." dedi.

Yazıcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde yapılacak Diş Hekimliği Fakültesinin yeni binasının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'de üniversite sayısını 185'e çıkardıklarını, icraatların merkezinde her zaman insan olduğunu söyledi.

Türkiye'nin değişim ve gelişiminin sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için önem arz etmediğine değinen Yazıcı, şöyle devam etti:

"Özellikle sağlık alanındaki hizmet kalitesinin yükselmesi sağlık turizmi bakımından döngüyü tersine çevirmiştir. Eskiden sağlık hizmeti bakımından önemli sağlık sorunlarını gidermeleri için imkanları olanlar yurt dışına giderdi. İngiltere, ABD, Almanya'ya giderdi. Şimdi tersine İngiltere'den, Avrupa'dan değişik ülkelerden sağlık hizmetleri alabilmek için hasta vatandaşlar geliyor ve tedavileri Türkiye'de sağlanıyor. Hem daha ucuz, hem daha kaliteli hizmet sağlıyoruz. Bu bakımdan üniversiteler hayati derecede öneme sahip."

Yazıcı, her alanda değişim, gelişim ve dönüşüm olduğunu belirterek, "Sakın gün gelince, vakti zamanı gelince bunları 'Zaten yapacaktınız.' demeyin. Bu çok büyük bir haksızlık olur. Bunları yapmak hazır parayı bulup yapmak değil. Bunları yapabilecek kaynağı oluşturuyoruz. Kaynağı planlıyor, öncelikleri belirleyerek ona göre işe koyuluyoruz. Bu eserler kaygısı olan insanların eseri." diye konuştu.

Yazıcı, temel atma töreninin ardından partisinin Çamlıhemşin ve Çayeli İlçe Başkanlıkları kongrelerine katılarak partililere hitap etti.

"Siyasetin limanı ahlaktır" sözünü hatırlatan Yazıcı, bu çerçevede çalışmalar yürüttüklerini, kongrelerin bayrak değişimi olduğunu, oluşturulan yeni yönetimler etrafında herkesin toplanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement