AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın Babası Vefat Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın Babası Vefat Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın babası Mustafa Yazıcı, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

12.04.2019 12:41  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın babası Mustafa Yazıcı (93) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mustafa Yazıcı'nın cenazesi yarın toprağa defnedilecek.

Hayati Yazıcı'nın babası Mustafa Yazıcı, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yazıcı için yarın Eyüp Sultan Camii'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Yazıcı'nın cenazesi daha sonra Eyüp Mezarlığı'nda defnedilecek.

AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın Babası Vefat Etti
Solda Mustafa Yazıcı ve Ortada Hayati Yazıcı

AK PARTİLİ İSİMLERDEN MESAJ YAĞDI

AK Parti'nin İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Mustafa Yazıcı'nın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, başta Hayati Bey olmak üzere ailesine başsağlığı diliyorum. Yüce Mevlam yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin." ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ BOZDAĞ: MEKANI CENNET OLSUN

AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, yayımladığı mesajda "Rize milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı'nın vefat eden babası Hacı Hafız Mustafa Yazıcı'ya Allah'tan rahmet; Hayati Yazıcı Beyefendiye ve Yazıcı ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı cennet olsun..." dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın Babası Vefat Etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Hacı Hafız Mustafa Yazıcı'nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, Sayın Yazıcı ve Ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemîl niyaz ederim." dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın Babası Vefat Etti
AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı\'nın Babası Vefat Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın Babası Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement